PRODUKTY
Termálne kúpalisko Vrbov

Prihláste sa na odber nových príspevkov z tohoto fóra
lubomir t (88.212.16.---) 03.06.2008 18:49

príspevok musel byť zmazaný redakciou, nakoľko nespĺňal

pravidlá našich diskusných fór

(kritizoval konkrétny subjekt bez uvedenia emailu a plného mena)

Upravené 1 krát. Naposledy upravil radoslav.oleksak (02.09.2009 16:37)

hela (91.127.123.---) 17.08.2009 20:54

no je to velmi nepekne a neslusne voci platiacim zakaznikom.

Janka (87.197.65.---) 18.08.2009 10:07

príspevok musel byť zmazaný redakciou, nakoľko nespĺňal

pravidlá našich diskusných fór

(kritizoval konkrétny subjekt bez uvedenia emailu a plného mena)

Upravené 2 krát. Naposledy upravil radoslav.oleksak (29.08.2009 10:07)

Info (78.99.101.---) 01.09.2009 12:04

Ku ziadnemu zakaznikovy sa nikdy nesprava takto ak si to nevyprovukuje sam. Pracoval som tam 3 roky takze viem aka je praca s ludmi a ked niekto pride na dovolenku s nervami caka na brane lebo pred nim je 10 ludi ze ako to je mozne, kde su dalsie pokladnicky tak sa nehnevajte ale obcas sa tam niektori chovaju pod uroven a egoisticky a tym ze si zaplatia vstupne su panmi nad celym kupaliskom trosku na zamyslenie aky sme mi ludia humany smiling smiley

kamil (95.103.192.---) 10.07.2010 22:47

prečo mažete zlé skúsenosti. aby ste predišli kritike, musíte sa veťmi snažiť, a urobiť niečo aj pre deti. Vrbov kúpalisko tak ako je,tak to je pre dospelých a seniorov. Lebo pre deti tam nie je nič, akurát močítko na nohy zvané LIENKA. Na iných kúpaliskách po celom Slovensku je vždy niečo a HLAVNE pre deti. Tu v o Vrbove asi nevedia, že rodičia v lete chodia s deťmi na kúpalisko, lebo sú prázdniny.

tatiana (92.245.0.---) 16.07.2010 17:00

bola som vo vrbove tento tyzden a mozem povedat,ze som tam bola prvy a posledny krat..odporona voda,z ktorej som dostala neprijemne svrbenie a zapal mocovych ciest a taktiez moj priatel ma tiez z tej vody problemy.Vrbov je dobry tak akurat pre seniorov

elena (217.119.126.---) 20.07.2010 14:20

14.7.2O1O,súhlasím s pánom Kamilom. Kúpalisko Vrbov je hlavne pre starších ľudí a seniorov. pre rodiny s malímy deťmi je to na nič.jediný bazén s čistou vodou je výrivkový a to tiež pre starších a deti zase niekde visia. všetky bazény okrem termálneho,majú špinavú vodu,ako keby nevedeli,že deti chcú bazény,kde je čistá-priesvitná voda a kde sa môžu potápať a trošku sa vyblázniť.čiže ked tam chcete ísť s detmi vyberte si nejakú inú lokalitu. jediné čo tam bolo dobré tak to boli plavčíci-boli stále v strehu a naozaj dávali pozor.

Prihláste sa na odber nových príspevkov z tohoto fóra
Novy prispevok
Meno: 
Email: 
Téma: 
Smileys
...
(loading smileys)
Pred vytvorením novej témy prosím čítajRady a tipy pre používanie fór
Overovací kód:
Ak nedokážete kód prečítať, skúste hádať! V prípade, že zadáte kód nesprávne, bude vytvorený nový obázok a máte ďaľšiu šancu.
CAPTCHA