PRODUKTY
Prírodné kúpalisko Slnečné jazerá Senec

Prihláste sa na odber nových príspevkov z tohoto fóra
slavka97@yahoo.som (85.237.9.---) 24.06.2008 23:03

V nedelu 22.7.2008 sme sa boli kupat na jazerach Juh. Auto sme si zaparkovali na parkovisku v arealy - zaplatili sme 70.-sk. Vecer, ked sme odchadzali domov cakalo na nas prekvapenie v podobe vykradnuteho auta. Uzasna sluzba, za ktoru si este musite aj zaplatit 70.-sk!!!! Je najlepsie len inkasovat a potom sa o nic nestarat. Za celu dobu som nevidela, ze by sa arealom presiel jeden mestky policajt alebo daka security sluzba. V Senci je to asi narodny spport vykradanie aut, lebo v ten den sme neboli jedini, pridali sa k nam aj ceski turisti.
Na policajtov sme museli s malym rocnym dietatom cakat 1hodinu, lebo riesili dalsiu vykradacku. Prevadzkovatelom, ale ani mestu evidentne nezalezi na spokojnosti turistov, ked dopustia situaciu aka nastala v nedelu - 7 vykradnutych aut. A uz ked vam sam policajt odporuci, aby ste radsej pricestovali autobusom, tak to o niecom svedci. Uvazovali sme nad dovolenkou na Slnecnych jazerach, ale po tejto skusenosti nas uz u vas nikto neuvidi. Lacnejsie by nas stal vikend v Chorvatsku ako v Senci. Ale to sa moze stat len u nas na Slovensku, ze si takymto sposobom odhaname turistov. A svoje odporucanie nedovolenkovat na Slnecnych jazerach predam urcite aj svojim znamym. Do Senca uz nikdy viac! Alebo si tam mozete ist privyrobit vykradanim aut, lebo tam to je kazdemu jedno co sa vam stane s autom a vasim majetkom aj ked si zaplatite za parkovanie.
Mate naozaj kvalitne sluzby!

VLASTA (77.48.213.---) 29.06.2009 22:21

jEZDÍM NA SENEC UŽ ASI 15 ROKŮ,KAŽDÝ DRUHÝ ROK NÁM VYKRADOU STAN.jEDEN ROK DOKONCE 2X ZA 8 DNÍ.mOBIL,PENÍZE ,FOŤÁK ATD,ALE JEZDÍME POŘÁD ASI PRO TEN ADRENALIN CO RÁNO BUDE.ČAU KONCEM SRPNA NA SENCI SEVER SEKTOR 27 NAPROTI BÍLÉ MYŠI!!!!

Milan (80.242.34.---) 31.07.2009 21:19

Ahoj Slávka.
Podobný prípad ako ty, som mal pred pár rokmi na parkovisku pred kúpaliskami v Liptovskom Jáne. Vtedy mi počas návštevy bazénov z PLATENÉHO parkoviska ukradli z auta stierače a hmlovky našťastie "len" poškodili. Privolaný policajt ma slušne poučil, že NEMÁM nárok na žiadne odškodné, pretože sa jedná o platené parkovisko a NIE STRÁŽENÉ PARKOVISKO. Takže sú márne tvoje nádeje, že keď zaplatíš nehorázne peniaze za parkovné tak tvoje auto bude niekto ešte aj strážiť. Strážené parkoviská, napr. také ake sú vo Vysokých Tatrách alebo v našej hlavnej dedine sú niekoľkokrát drahšie. Tam ti ale vydajú popri oficiálny DAŇOVÝ DOKLAD, ktorý je podkladom a dôkazom pre prípadné občiansko-právne súdne konanie.
Maj sa, a nerozčuľuj sa, je to zbytočné - NA SLOVENSKU JE TO TAK !!!

jozef (217.118.99.---) 10.08.2009 16:48

A co si cakala zlata moja? Chces campovat za 5 korun v SC tak to aj vyzera! Nabuduce si treba vylozit notebook, kameru a vsetko rodinne zlato do okna v aute. Keby zlodej resp. zlodeji nemali prilezitost nic by neukradli! V com ti dam za pravdu je ze na SK sa neda hovorit ani o cestovnom ruchu. Je to tu bordel, ci senec, ci tatry vsetko zadubena banda sedliakov! Senec je priserne ciganske mesto, sami fetak, zufalec, v noci po kluboch vymeteni vagabundi vyhladavajuci konflikty a obete! Kopec ceskych chudakov co nemaju na lepsiu dovolenku, no proste cele zle! Byval som tam, posobil a travil vela casu! Poznam tam vela ludi a najlepsie je ze sami su si vedomi kde ziju, sami to skonstatovali... Radsej pojdem na balaton madarsky ako do SC 20km!

marek (94.228.80.---) 12.06.2010 20:21

hehe,co sa cudujete,auto nie je vykladna skrina,ked si tam nechate vsetky cennosti alebo nechate panel v autoradiu tak sa necudujde dubaci ze vam vykradnu auto. A to nielen v Senci ale vsade na svete...

akjam (89.173.27.---) 04.07.2010 22:39

na toto forum som sa dostala az teraz
mozno uz mas uplne na vsetko iny pohlad / resp. ziadny
ale vela sa toho asi nezmenilo..rozmyslam v com to vazi, ze ludia viac ublizuju ako naopak..este aj v case, ked si kazdy chce oddychnut "od stresu a problemov"
drzim palce vsetkym
akjam

lali (78.98.153.---) 30.05.2011 22:04

A čo, v Senci je dobre smiling smiley Kradne sa všade, nie len v SC. Chodím tam každý rok, milujem ten nočný život na jazerách smiling smiley - niečo neskutočné.

Prihláste sa na odber nových príspevkov z tohoto fóra
Novy prispevok
Meno: 
Email: 
Téma: 
Smileys
...
(loading smileys)
Pred vytvorením novej témy prosím čítajRady a tipy pre používanie fór
Overovací kód:
Ak nedokážete kód prečítať, skúste hádať! V prípade, že zadáte kód nesprávne, bude vytvorený nový obázok a máte ďaľšiu šancu.
CAPTCHA