PRODUKTY
Termálne kúpalisko Termalpark Veľký Meder

Prihláste sa na odber nových príspevkov z tohoto fóra
maria rocekova (85.248.61.---) 02.09.2010 12:08

31.8.2010 sme navštívili termálne kúpalisko.
Voda špinavá so zeleným nádychom, plávali v nej zelené nečistoty.
Bazény preplnené. Hygienické zariadenia zapáchajúce.
Ponuka v reštauácii tiež slabá.
Hoci sme si zaplatili celodenný pobyt, strávili sme tam sotva tri hodiny a znechutení sme odišli domov.

Milan Závodný (81.89.60.---) 02.09.2010 15:56

My sme boli v Mederi týždeň, a čo priamo bilo do očí, to bola ČISTOTA na každom kroku, i vo vode. Asi ste boli v nejakom inom "Mederi". Skúste sa vžiť do úlohy zamestnancov, ako inak by ste riešili za 7eur na deň a osobu problémy v tak rozsiahlom areále? Skutočný problém je tam so stravou, je v prvom rade "americká", ale taká je v celej spoločnosti, a keď sa k tomu priradia hlúpe zákony o hygiene /teplé jedlá od 11h. do 14h./, tak je skutočne finančne aj chuťovo lepšie navštíviť superobchody. Zamestnancom niet čo vyčítať, zlé sú zákony, ktorých sa musia držať. /Kvantá chemikálii vo veľkom bazéne, z ktorých štípu oči - ale to je predpis!/
Blaho, s akým som nepočítal - je tam ticho, nehučí tam tzv. hudba, ako je inak na Slovensku bežné - čím viac decibelov, tým lepšia nálada. A voči nám väčšinovým Slovákom sa správali SLUŠNE, čo sa o Slovákoch voči Slovákom povedať nedá.

laco40 (217.145.192.---) 03.09.2010 20:39

ja som domorodec cize z mederu,podla mna stravovanie je v mederi dobre velky vyber atd ale suhlasim s cistotou vody,ta nie je idealna je kalna lebo ju vypustaju mozno raz za mesiac neviem.ale urcite nie kazdy tyzden,a sypu tam priliz vela chloru prave preto ze vodu menia zriedka,potom je tam zle ze v sprchach tecie studena voda a na zaver v lete otvorili novy krity bazen pre deti tam sa mi nepaci ze vodne prudy ktore tecu z vrchu pre deti,su obsadene starimi dochodcami ktory tam masiruju chrbaty ved kto vie co odnich deti pochitja,co tam vobec hladaju ved to je pre deti.bol som v susednom madarsku v lipote tam je v bazenoch cista priam cira voda cena priblizne ako v mederi ale je tam bazen s prudom vody a aj bazen s vlnamy potom aj dve sauny za ktore sa neplati

roman (195.98.12.---) 07.10.2010 21:24

Porovnaj to s kúpaliskom v Egri,
tot sú nacionalisti korvínovci, ktorí sa nezastavia pred ničím a v Egri poskytujú služby zákazníkom.
Češi to u pochopili a v Mederi sa ubytujú a idú sa kúpať do EGRU.
Rozdiel je asi ako medzi nebom a zemou ...

Len tam chýba tá maďarská koruna či čo to je v Mederi na hlavnom objekte.

Nacionalisti si pomaly vyháňajú aj Čechov lebo nerozumejú maďaským rádiám na Slovensku a vstupné je slovenské...
V Egri je to samozrejme iné.

Elenka (87.197.149.---) 08.10.2010 13:18

V prvom rade, by som Vás chcela informovať, že kto má iba len to najnižšie vzdelanie vie, aké historické vzťahy má Slovensko s kráľom Corvínom. Nie iba Veľký Meder - ale celé Slovensko.
Druhá vec, že keď nepoznáte maďarské mestá, tak radšej nič nepíšte,lebo Eger sa nachádza na východnej strane Maďarska a nie Eger navštívia hostia ale Győr, ktorý je vzdialený od Medera iba na 22 km. Hostia nenavštívia iba Győr, ale keď sú tu celý týždeň, tak navštívia okolité mestá a aj okolité termálne kúpaliská ( Horné Saliby, Dunajská Streda....) (Eger sa nachádza od Medera na cca. 255km.)
Nie preto sme zaslúžili titul : 3. najnavštevovanejšie termálne kúpalisko na Slovensku, aby sme vyháňali svojich hostí.
Ste na obrovskom omyle.
Odporúčala,by som Vám aby ste prehodnotili svoje vedomosti.

S pozdravom

Elenka

Patrik (212.108.206.---) 26.03.2011 10:23

Suhlasim s Elenkou!

Zopár ludi by si naozaj mohlo prehodnotit svoje vedomosti....
Ja byvam v susednej obci v okoli Velkeho Medera a myslim si,ze toto je najlepsie termálne kupalisko na Slovensku,nakolko tam chodia ludia z celeho Slovenska dokonca z Nemecka a aj zo susedneho Ceska.
Keby trochu clovek rozmyslal (ako to vela ludi nerobi) tak by sa zamyslel nad tym,ze preco niekto zo Skalice alebo z Bratislavy chodi do Velkeho Medera ked aj V bratislave je termálne kupalisko,ktore má blizsie...

Ester (212.79.105.---) 26.03.2011 14:19

Včera jsem byla se zájezdem v Mederu v termálech. Mile mě překvapily nové stavby chodeb a bazénu s tryskami. Bylo nám řečeno, že termální vody nejsou vhodné pro děti do 12 let. A také si myslím, že kdyby se na takové malé dítě vylil ten džber vody, že by to nebylo příjemné. Reaguji na článek Laca40. Také jednou bude starý důchodce a bude rád, když si namasíruje zádíčka v léčivé teplé vodičce. Při troše tolerance se vejdou všichni.
S čistotou to není tak zlé. Všude je staveniště a při provozu se není čemu divit, že sem tam není vše jak by mělo být. Ale víc mi vadilo,že voda ze břehu v krytém bazénu někam neodtéká a že se musí pořád shrnovat. Je to určitě nepříjemné i těm co to musí dělat.
Myslím si , že strava se dá vybrat, pokud se trošičku omezíte v nárocích na stolování. Já osobně si nejvíc pochutnám na rybích specialitách. Celkově se mi v Mederu moc líbí a za měsíc přijedeme z Moravy zase.

BeastDemon (158.196.46.---) 30.05.2011 12:06

Zdravím z Moravysmiling smiley
přečtl jsem si co se tu píše o tomto termálním koupališti a taky sem přidám svůj názor. Už jako malé dítě jsme sem s rodiči jezdili každý rok (firemní dovolená) a vždy se ubytovali v jedné klidné uličce na dvorku u nějaké rodiny co tam měla ty obytné buňky. Čas plynul a delší dobu jsme tam už nebyli. Jednou jsem si řekl, že bych se mohl s přítelkyní někam zajet podívat a vzpoměl jsem si na Velký Meder (tehdy jsme tomu říkali Čalovo).Na internetu jsem našel ale úplně jiný areál než který jsem si pamatoval. Doslova mě to uchvátilo. Nové stavby v jednotném stylu,krásné moderní bazény,zrekonstruované okolí a i hotely kolem se změnili k nepoznání. Nakocen jsme vyrazili. Ubytovali se u jednoho soukromníka na druhém konci mestečka poblíž vlakového nádraží,ale to nevadilo jezdili jsme na kolechsmiling smiley
Tak to jen na začátek, proč jezdí hodně čechů zrovna do Čalova. Protože v dřívějších dobách to bylo velmi populární a každý spokojený Čech si vzpomene a když uvidí tu změnu, rád přijede.

Teď ke koupališti...cena velmi příjemná,na celodenní vstupné až příliš krásná cena. Nejdříve jsme si celý areál prošel,abych zavzpomínal kde jsme v mládí leželi na decesmiling smiley Byl jsem přímo nadšený,jak se to změnilo k nepoznání a mou přítelkyni z toho musela bolet hlavasmiling smiley
Bazény byly krásné,spousta atrakcí,dětšký svět se mi moc líbil a to, že tam chodí důchodci,někdo se o ty ratolesti starat musí a popravdě,neviděl jsem tam děti,které by měli míň než 5 let a kterým by hrozilo nějaké riziko infekce. Akorát mě překvapil hlavní termální bazén. Když si vzpomenu na ten starý,voda tam zapáchala sírou nebo co to bylo a byla přímo vřelá.To co tam je dnes je slabý odvarsmiling smiley
Na jídlo si ztěžovat nemůžu.Ceny opravdu lidské a když si najdete stánek, kde dávají větší porce než u vedlejšího,nebudete si ztěžovatsmiling smiley Koliba byla stejně výborná jako kdysi,akorát drobet dražší. Já jsem si tedy většinou vystačil s tradiční maďarskou klobásou, opravdu obrovská a celkem ostrásmiling smiley

Mě se tam moc líbilo a užili jsme si to. Nic nám tam nechybělo a čistota byla taky v pořádku.

Mějte se a někdy příště zase v Čalověgrinning smiley

Jana Smutná (81.19.35.---) 18.07.2011 12:26

V sobotu jsme se vrátili z dovolené z Velkého Meděru,byli jsme tam už 2x a nyní po třech letech jsme se tam zase vrátili.
Koupaliště se proměnilo k nepoznání,pro děti plno klouzaček a prolézáček,vodních atrakcí,manžel má rád chladnější vodu,takže se koupal v plavečáku,která měla 25 stupňů,já mám ráda teplo,takže mi vyhovoval bazén s teplotou 35,ten s 37 stupňovou vodou mi na sluníčku nedělal dobře,kluci řádili u tobogánu a nejmladší dvouletý v brouzdališti,nesmí tam do vody rodiče,kvůli hygieně,což je u malých dětí trošku nevýhoda,ale s rukávkama se vydováděl taky.
Před třemi roky jsme navštívili i termál v Dunajské Stredě,nevím,jestli ho taky nyní nezrekonstruovali,ale tenkrát se nám tam nelíbilo,v Gyoru,jsme byli unešeni,a ujištovali jsme se,že ho určitě navštívíme,ale protože se nám v Meděru na koupališti tak líbilo,tak na Gyor vůbec nepřišla řada.
Nádherná dovolená.
Ale vstupné mi pro početnou rodinu přišlo dost drahé,i když dřív se platil tobogán zvlášt,nyní je v ceně vstupného a tobogány přibyli.

Jaroslav (89.203.176.---) 13.10.2011 16:19

Tak tak byl jsem zde už po5 a jde furt jen a jen nahoru lepší sluzbi je pravda ře jídlo je venku levnější než vevnitř aj větší porce ale jinak fajn a 17:11 tam jsem jak nakoni a to jsem z Moravy okr Uherské Hradiště jste fak dobříí :-)

Prihláste sa na odber nových príspevkov z tohoto fóra
Novy prispevok
Meno: 
Email: 
Téma: 
Smileys
...
(loading smileys)
Pred vytvorením novej témy prosím čítajRady a tipy pre používanie fór
Overovací kód:
Ak nedokážete kód prečítať, skúste hádať! V prípade, že zadáte kód nesprávne, bude vytvorený nový obázok a máte ďaľšiu šancu.
CAPTCHA