PRODUKTY
Termálne kúpalisko Horné Saliby

Prihláste sa na odber nových príspevkov z tohoto fóra
Martin (86.110.228.---) 11.05.2010 11:34

Odporúčam, aby si každý návštevník vopred vybral kúpalisko podľa vlastnej predstavy a očakávania. Keď som sa pred 4 rokmi rozhodol pre Horné Saliby, dodnes som to neoľutoval. Totiž ide o to, že majiteľ rehabilitačno - relaxačného centra s jeho bazénmi nie je majiteľom veľkého vonkajšieho bazéna. Majiteľom toho je obec H.Saliby a ako obec, sa tak aj o to stará.Neschopnosť miestneho zastupiteľstva v tejto veci nekomentujem. Dozvedel som sa, že obec je nie ochotná sa dohodnúť s majiteľmi, títo idú vybudovať samostatný termálny bazén na svojom pozemku, oddelí sa od obce, ktorá sa chová k takýmto veciam a vzťahom ako za "socíka". A prečo odporúčam?"
1. jedná sa o rehabilitačno-relaxačné centrum. To znamená že kryté prostredie bazénov je tiché, bez vresku, skákania do vody,revu výrastkov, či hádzania lôpt.. O ticho sa vzorne stará personál Na lehítkach pri bazéne si môžete v kľude podriemať. Proste, keď hľadáte relax a oddych, tak príďte sem. To ostatné, spojené z rachotm a bengálu prostredia najdete v Senci, i v Galante. Tam pre zmenu odmietam chodiť ja,
2. Keď máte malé deti, najdite si iné kúpalisko, hoci v otvorenom, letnom bazéne za plotom. V krytom areáli sa nebudú môcť tak vyšantiť ako v otvorenom. Tobôž nie s batoľatami do horúcej vody. Logicky.Znovu opakujaem že popisujem rehabilitačno-relaxačné zariadenie a nie verejné kúpalisko.
3. Na rozdiel od Galanty a Senca, tu sa kúpete v prečistenej, termálnej, minerálnej vode. Ako Galanta, tak i Senec má "obyčajnú vodu", ktorá je termálnou vodou len zohrievaná. A to je významný rozdiel!4. Na personálô nedopustím krivého slova !

Pollák Silvester (213.151.217.---) 21.06.2010 09:23

Aj ja som často navštevoval verejné kúpaliská,kým som nedal spraviť svôj vlastný bazén.
Výhodu má v tom,že nemusím kupovať drahé chemikálie na udržovanie kvalitu vody.Mám totiž tzv. biobazén.
Chcel by som odporúčať firmu ktorá mi to robila.
Majú aj internetový obchod kde ponúkajú aj rôzné príslušenstvo.
www.aquapond.sk
www.bazeny-eshop.sk
www.jazierka-eshop.sk

a (95.103.190.---) 16.08.2010 16:59

Súhlasím, som velmi spokojná, čo sa týka vnútorného bazéna, s ochotou personálu, kľudom. Raz som bola aj vonku, ale radšej si vyberiem vnútri, či v lete alebo v zime. Hygiena vonku a čistota vody nie je podľa mojich prestáv. Znovu sa tam chystám, ale vyberiem si iba vnútorný bazén.

jana dekarova sardice 158 (213.211.43.---) 23.08.2010 18:32

jezdime do hornich salyb z celou rodinou a s prateli uy nejmene 15 let a jsme velmi spokojeni jak z ubytovani tak z e sluzbami.podekovani patri take pani chovancove ktera se stara o ubytovani.

Prihláste sa na odber nových príspevkov z tohoto fóra
Novy prispevok
Meno: 
Email: 
Téma: 
Smileys
...
(loading smileys)
Pred vytvorením novej témy prosím čítajRady a tipy pre používanie fór
Overovací kód:
Ak nedokážete kód prečítať, skúste hádať! V prípade, že zadáte kód nesprávne, bude vytvorený nový obázok a máte ďaľšiu šancu.
CAPTCHA