PRODUKTY
Termálne kúpalisko Thermalpark Dunajská Streda

Prihláste sa na odber nových príspevkov z tohoto fóra
V.Vik (79.98.156.---) 15.03.2009 09:24

proč nejsou prodávány permanentky - jakékoliv pro důchodce

Mira (178.40.195.---) 31.03.2010 17:28

No to bysme tiez velmi uvitali! Dochodcovia maju vela casu (takze mozu casto chodit do termalov :-))), ale väcsinpou menej penazi! Tak pre nas dochodcov spravte nejake atraktivne permanentky, napriklad tyzdenne apod. Vekmi bysme uvitali a pre kupalisko by to bol zaruceny uspech.

Hana (193.87.32.---) 09.05.2011 12:20

Pridávam sa ... tiež by som sa potešila permanentke pre seniorov.

jitka (82.150.166.---) 09.05.2011 15:34

Dobrý den, každá sleva pro seniory je příjemná..vstupné hradíme spolu s ubytováním, tak jsme nad tím nikdy nepřemýšleli.

Štefan Boros (78.98.231.---) 28.05.2011 18:03

Som za !!! Permanentky pre dôchodcov veľmi chýbajú a počujem to dosť často od dôchodcov jako som i já ! Chodil by som častejšie. Páni radní - porozmýšlajte !!!

Mira (178.40.219.---) 19.10.2011 23:33

Stale pani radni nic nevymysleli???
Vsak je treba aj nieco spravit pre vernych navstevnikov, abyste si ich udrzali aj v casoch nastupujucej dalsej krize. Navrhujem napriklad zaviest pre seniorov 10 vstupov pre vsetky kategorie (denny, po 16 hod a po 18 hod), pri ktorych by bola poskytnuta zlava ca. 10%. Alebo ked klient kupi permanentku na 10 vstupov, mal by mat jedenasty zadarmo ako darcek k zakupenej permanentke. Toto je zvykom vsade v zahranici. Kupele dostanu peniaze vopred a zakaznik je tiez spokojny a naviac este "priviazany" ich spotrebovat a nepojde napriklad do Velkeho Medera alebo do Topolnikov. Tento blok na 10 vstupov by mal byt prenosny, aby ich napr. manzelske pary mohli pouzivat spolocne. Napr. 5 vstupov pre obidvoch behom jednej zimnej sezony - idealne. Prosim o trochu kreativnejsi pristup aj na Slovensku. Dakujem.

Prihláste sa na odber nových príspevkov z tohoto fóra
Novy prispevok
Meno: 
Email: 
Téma: 
Smileys
...
(loading smileys)
Pred vytvorením novej témy prosím čítajRady a tipy pre používanie fór
Overovací kód:
Ak nedokážete kód prečítať, skúste hádať! V prípade, že zadáte kód nesprávne, bude vytvorený nový obázok a máte ďaľšiu šancu.
CAPTCHA