PRODUKTY
BA:Matador
Aktuálna stránka: 1 z 2
Martin (91.191.78.---)
17.07.2010 14:28
Ale na brane mali napisane ze otvaraju 16.7.2010. Takze neviem preco ju neotvorili a ani bazeny nemaju este napustene.
iveta (89.173.58.---)
17.07.2010 16:03
U nas je vsetko mozne, aj ja som sa pytala pracovnika, kedy otvoria a on s kludom anglicana vraj, ked napustime bazeny, mozno v pondelok alebo v stredu ?
To uz vobec nemusia otvorit. je hanbou celej Petrzalky ze nie je v jej casti ziadne kupalisko.
To uz vobec nemusia otvorit. je hanbou celej Petrzalky ze nie je v jej casti ziadne kupalisko.
Martin (91.191.78.---)
17.07.2010 17:03
Vsak to, ja osobne poznam spravcu matadorky a ten tam cely den nerobi nic ine ako len kosi travnik a upratuke neustale bazen namiesto toho aby tam radsej napustil vodu. Nechapem tu logiku, ked maju opravene cerpadlo aj kotol tak preco tam nenapustia vodu a neotvoria kupalisko aby cim skor dostavali od navstevnikov peniaze. NECHAPEM
Milan (85.216.237.---)
18.07.2010 06:26
Konečne sa našiel nájomca - vodnopólový zväz. Voda nieje, pretože nemali objednaný chlór a bez toho hygienička nedovolí kúpalisko otvoriť. Je to naozaj hamba Petržalky, bohužial nie jediná.
sandra (78.98.185.---)
19.07.2010 13:16
Hamba im !!!!! Ja som pocula ze matadorka sa bude otvarat 1,8, 2010, to sa im aj oplati ?
Kam sa maju ist kupat mamicky z detmy na jazero ?
Ved to je blbost !
Kam sa maju ist kupat mamicky z detmy na jazero ?
Ved to je blbost !
solko (89.173.77.---)
21.07.2010 13:56
no co zistili ste nieco nove? alebo stale zavrete?
Martin (195.91.55.---)
21.07.2010 21:55
No ja som zistil ze bazeny su stale suche ale natreli na modro okraj maleho bazena
aspon je videt ze nespia 
aspon je videt ze nespia 
Alyx (95.105.128.---)
21.07.2010 22:15
booooze!! ja som priletela do BA lebo mi brat povedal ze 16. otvaraju Matadorku a 30 odchadzam!! Mam smolu! Matadorka ma jedina normalny plavecky bazen v celej BA. Nerozumiem preco Petrzalka neschvalila ten 4000 grant. Popri tych peniazoch co sa tu prelievaju len tak je to ozaj za desatinnou ciarkou...
katulik (89.173.66.---)
22.07.2010 09:14
tiez som citala, ze im neschvlaila MC Petrzalka grant 4000eur na rekonstrukciu, takze sa otvorenie presuva na neskor. najskor zevraj na koniec jula, ale uvidia podla penazi.podla mna tuto sezonu to uz nestihnu, lebo mali opravit 3bazeny a vymenit kachlicky a chlorator, takze jedine, zeby oslovili nejaku bazenovu firmu
)) ale vsade treba platit.inak je to skoda, lebo ja tiez s detmi cakam, kedy bude fungovat. v Petrzlake okrem spinaveho drazdiaku nic nie je. potom az mimo.
)) ale vsade treba platit.inak je to skoda, lebo ja tiez s detmi cakam, kedy bude fungovat. v Petrzlake okrem spinaveho drazdiaku nic nie je. potom az mimo.
sandra (78.98.185.---)
22.07.2010 12:14
Hallo ludia ja som pocula ze matadorka sa bude otvarat zajtra hlasili to v rozhlase zevraj bude zajtra matodorka otvorena a vstup bude zadarmo !!!!! Som velmy zvedava , mam to kusok tak sa tam pojdem pozriet
kika (92.60.58.---)
22.07.2010 13:50
Ja som počula že sa má otvarať až v auguste, ale vôbec by nebolo zle keby ju uz otvorili.
Dusan (195.91.79.---)
23.07.2010 10:24
Vie uz niekdo, ze ci je uz otvorena Matadorka?
Diky.
Diky.
Eleonora (217.118.105.---)
23.07.2010 11:26
Je to strašná hanba, že Petržalka nemá žiadne kúpalisko a ešte aj to jediné Matadorku zatvoria. To už pre ľudí sa naozaj nič nedá urobiť?/Otázka pre starostu Petržalky/ Všetci chodia ho Heinbruku
lebo nemajú kam chodiť.Ale aj tam je to také preplnené, že sa tam neoplatí vycestovať.Osobne si myslím, že sa zase niekdo ulakomil na lukratívny pozemok a naša obľúbená Matadorka bude zlikvidovaná.
lebo nemajú kam chodiť.Ale aj tam je to také preplnené, že sa tam neoplatí vycestovať.Osobne si myslím, že sa zase niekdo ulakomil na lukratívny pozemok a naša obľúbená Matadorka bude zlikvidovaná.
figiKO (85.216.228.---)
23.07.2010 13:44
vsetky kupaliska som obehal vcelej BA okolie ,hainburg ,bruck,lipot a nikde sa necitim tak dobre ako na matadorke.Skurveny slepy ftačnik pojebany cely den sedi v technopole a deti sa nemaju kde hrat ,magor vjebany Slovenska demokraticka lavica slepa kurwa ,horsieho starostu petrzalka ani nemohla mat!!!!!
maca (85.248.69.---)
23.07.2010 15:22
MARTIN - ty si videl prázdne bazény? Fakt ešte nenapustili vodu?
Súhlasím, že je to jediný bazén v BA, kde sa dá normálne plávať. A je ozaj trestuhodné, že nikto nerieši rekreačno-športové vyžitie tisícok obyvateľov Petržky. Bola som na Rosničke - pekné, milé ale MALÉ - natrepané až hrôza, ďaleké cestovanie.
MARTIN - hoď očkom - ak máš možnosť- či ešte nenapúšťajú. Ďakujem.
Súhlasím, že je to jediný bazén v BA, kde sa dá normálne plávať. A je ozaj trestuhodné, že nikto nerieši rekreačno-športové vyžitie tisícok obyvateľov Petržky. Bola som na Rosničke - pekné, milé ale MALÉ - natrepané až hrôza, ďaleké cestovanie.
MARTIN - hoď očkom - ak máš možnosť- či ešte nenapúšťajú. Ďakujem.
martinka (77.247.224.---)
26.07.2010 20:35
Dnes som skoro odpadla, ked som isla okolo matadorky...velky bazen do plna napusteny...sa dost skoro spamatali..ked je 35 stupnov, bazen zyva praznotou, ale akonahle sa ochladi a neda sa kupat, bazen je plny vody???
Lucia (85.216.130.---)
28.07.2010 09:14
Takze uz je aj konecne otvorene pre verejnost a da sa tam ist kupat alebo len skusobne napustili bazeny?
maca (85.248.69.---)
29.07.2010 15:55
...pridávam článok z novín - môžme len vysloviť "HANBA" nášmu petržalskému zastupiteľstvu, ktoré kašle na svojich voličov - obyvateľov Petržalky - je to veľmi smutné, aká je celá situácia okolo tohto kúpaliska. ľudia si pomaly už aj odvykajú päty vytiahnuť z domu (veď kam?), sedia pri televízoroch a počítačoch a papkajú. No nech si zastupiteľstvo chystá peniaze na rozšírenie nemocnice !!!
Matadorka ešte zostáva zatvorená
Kedy a či otvoria kúpalisko Matador v Petržalke, je zatiaľ otázne. Okolo jeho otvorenia sú tajnosti.
PETRŽALKA. Prevádzka petržalského kúpaliska Matador počas tohto leta nie je istá. Petržalka tak na letnú sezónu nemá žiadne oficiálne kúpalisko, čo je v horúčavách s teplotami vyše tridsať stupňov problém.
Ľudia na kúpanie využívajú hlavne jazero Veľký Draždiak. Na to, aby sa mohlo stať oficiálnym kúpaliskom, treba prekládku elektrického vedenia nad jazerom.
Prevádzkovateľom Matadorky je teraz občianske združenie Klub vodného póla Bratislava, ten Petržalku požiadal o dotáciu 4000 eur na spustenie prevádzky. Potom vraj bude možné kúpalisko otvoriť aj v tejto sezóne.
Dotáciu nezískali
Petržalskí poslanci však návrh nepodporili. Iveta Plšeková (SDKÚ) tvrdí, že problém otvorenia kúpaliska sa začal riešiť neskoro a žiadosť sa mala prerokúvať skôr. „Treba iné riešenie kúpaliska," hovorí Plšeková.
Starosta Petržalky Milan Ftáčnik (Smer) povedal, že pólistom prenajal kúpalisko Miestny športový klub Iskra Petržalka, pretože má voči nim podlžnosti. Tak si ich majú vyrovnať.
Pólisti aj športový klub však robia okolo otvorenia kúpaliska tajnosti a odmietajú sa oficiálne vyjadriť. Ladislav Dovrtil, predseda klubu povedal na petržalskom zastupiteľstve, že zmluva je podpísaná, na kúpalisku sa robí a po 10. júli by malo byť otvorené. Najnovšie sa hovorí o 16. júli.
Technický stav
Mestská časť vraj podnikla kroky, aby sa kúpalisko dostalo do správy mesta, to však nemalo záujem.
„Ponuku sme odmietli pre nevyjasnené majetkovo-právne vzťahy k pozemkom, na ktorých sú bazény, a na technický stav," povedal Jozef Chynoranský, riaditeľ Správy telovýchovných a rekreačných zariadení mesta.
Bazén a kancelárie patria klubu, majiteľom pozemkov je investor Vienna Gate.
utorok 13. 7. 2010 | Michaela Kadvanová
Matadorka ešte zostáva zatvorená
Kedy a či otvoria kúpalisko Matador v Petržalke, je zatiaľ otázne. Okolo jeho otvorenia sú tajnosti.
PETRŽALKA. Prevádzka petržalského kúpaliska Matador počas tohto leta nie je istá. Petržalka tak na letnú sezónu nemá žiadne oficiálne kúpalisko, čo je v horúčavách s teplotami vyše tridsať stupňov problém.
Ľudia na kúpanie využívajú hlavne jazero Veľký Draždiak. Na to, aby sa mohlo stať oficiálnym kúpaliskom, treba prekládku elektrického vedenia nad jazerom.
Prevádzkovateľom Matadorky je teraz občianske združenie Klub vodného póla Bratislava, ten Petržalku požiadal o dotáciu 4000 eur na spustenie prevádzky. Potom vraj bude možné kúpalisko otvoriť aj v tejto sezóne.
Dotáciu nezískali
Petržalskí poslanci však návrh nepodporili. Iveta Plšeková (SDKÚ) tvrdí, že problém otvorenia kúpaliska sa začal riešiť neskoro a žiadosť sa mala prerokúvať skôr. „Treba iné riešenie kúpaliska," hovorí Plšeková.
Starosta Petržalky Milan Ftáčnik (Smer) povedal, že pólistom prenajal kúpalisko Miestny športový klub Iskra Petržalka, pretože má voči nim podlžnosti. Tak si ich majú vyrovnať.
Pólisti aj športový klub však robia okolo otvorenia kúpaliska tajnosti a odmietajú sa oficiálne vyjadriť. Ladislav Dovrtil, predseda klubu povedal na petržalskom zastupiteľstve, že zmluva je podpísaná, na kúpalisku sa robí a po 10. júli by malo byť otvorené. Najnovšie sa hovorí o 16. júli.
Technický stav
Mestská časť vraj podnikla kroky, aby sa kúpalisko dostalo do správy mesta, to však nemalo záujem.
„Ponuku sme odmietli pre nevyjasnené majetkovo-právne vzťahy k pozemkom, na ktorých sú bazény, a na technický stav," povedal Jozef Chynoranský, riaditeľ Správy telovýchovných a rekreačných zariadení mesta.
Bazén a kancelárie patria klubu, majiteľom pozemkov je investor Vienna Gate.
utorok 13. 7. 2010 | Michaela Kadvanová
tamara (92.60.58.---)
02.08.2010 19:15
dnes sme tam boli, bazény prázdne, všetko zatvorené, len zamestnanci so svojimi rodinnými príslušníkmi sa tam opaľovali ...
Milan (85.216.237.---)
03.08.2010 06:27
Tamara je trošku mimo ... Veľký bazén je plný, voda má 25°C a trénujú v ňom plavci a vodní pólisti. Zamestnanec je len jeden a príslušníkov nemá. Všetci čo plávali museli zaplatiť. Dnes už by malo byť otvorené pre verejnosť.
tamara (92.60.58.---)
03.08.2010 08:09
na dverách žiaden oznam, na veľký bazén vidieť nebolo, malé boli vypustené a na tráve sa opaľovali dámy a k nim prichádzal pán, možno stačí dať na dvere normálny oznam a nikto by mimo nebol ...
Lucia (85.216.130.---)
06.08.2010 10:15
Takze od tohto vikendu je otvorene
http://bratislava.sme.sk/c/5494545/matadorku-spristupnia-cez-vikend.html
http://bratislava.sme.sk/c/5494545/matadorku-spristupnia-cez-vikend.html
Peter (62.168.78.---)
10.08.2010 10:53
Tak je to kupalisko otvorene aj pre verejnost? ci to opat nechali zatvorene??
Lucia (85.216.130.---)
11.08.2010 08:34
Ano, je otvorene. Vcera som tam bola. Bazeny su napustene, funuguje aj jeden bufet. Vstupne je 2 EUR a nebol tam skoro nikto.
Aktuálna stránka: 1 z 2