PRODUKTY
Termálne kúpalisko Vrbov
Juro (213.81.132.---)
05.04.2010 13:01
Keďže veľkú noc trávim pod tatrami a dopočul som sa že vo Vrbove zrekonštruovali termálne kúpalisko išiel som ho s rodinou na veľkonočnú nedeľu navštíviť. Bol som prekvapený novým areálom, pekným detským bazénom, super vodou – ALE: slovenský problém služby, služby a ešte raz služby....... Pri vstupe síce máte pútač že sa v objekte môžete najesť ale keď prídete do bufetu tak pri zmienke jedla Vám ukážu na box na chladené nápoje a v ňom na 4 bagety, otázka na teple jedlo skončila nasmerovaním do vedľajšej budovy kde varia – okej žiaden problém....čo ma ale dorazilo keďže kúpalisko ma moderny čipový systém v náramku na vstup, na skrinky, na trezor na peniaze a doklady že keď som po objednávke v bufete im chcel zaplatiť čipom ako to poznám z iných akvaparkov u nás aj v zahraničí tak že ha-ha u nás sa platí aj keď sú tu čipy len eurami že im to riaditeľ zakázal a ukázali mi že oni čítačku pri kase majú ale nepoužívajú ju. A keby aspoň napísali upozornenie pri trezoroch na recepcii kde si človek zamkne peňaženku že v areáli sa v bufetoch platí eurami aj keď ma čip na ruke tak by si zobral nejaké peniaze zo sebou a nemuseli by návštevníci behať v plavkách hore na recepciu po peniaze. Ale asi to majitelovi účtovne vyhovuje keďže žiadnu potvrdenku v bufete nedostanete.... Ako som písal voda super ale služby...... Dnes na veľkú noc sme sa rozhodli že tam ešte pôjdeme a zoberieme aj neter tak sme v klude na 10:00 do Vrbova prišli ale keďže mali nejakú akciu na znížené vstupne pre naše lepšie polovičky tak po pohľade na rad desiatok ľudí pred vstupom do kúpaliska ktorý sa za 15-20min pohol tak o 1-2metre keďže dnu za kasou bol jeden človek čo nemohol asi pustiť ľudí do šatne pred 10:00 aj keď bol vonku rad a vôbec mu asi nešlo účtovať to zľavnené vstupne keď vybavil za 20min tak 10-15 ľudí tak sme s malým dieťaťom v mrholení nechceli čakať a radšej oželeli veľkonočné kúpanie a radšej pôjdeme na wellnes do Maďarska kde služby fungujú a navzdory kvalitnej termálnej vode u nás radšej budeme chodiť tam, za nervy zo službami to nestoji...
Michal (89.173.53.---)
17.04.2010 10:12
hmm, tak na veľkú noc som tam nebol, ale bežné, víkendové dni mimo sezóny sú v pohode. Jasné, nič nie je dokonalé, ale pre mňa to tam momentálne (v porovnaní s tým, čo to bolo pred niekoľkými rokmi) je úplne super... Ak by ste chceli vidieť fotogalériu Thermal Parku vrbov, lebo na ich domovskej stránke nič nenájdete, tu je toho viac, je tam aj celá recenzia kúpaliska: http://www.moj-vrbov.sk/kupalisko-vrbov/fotografie/thermal-park-vrbov-2010/
IRIS (89.111.73.---)
25.01.2011 07:20
Dobrý den, chtěla jsem se podívat na adresu HTTP... jak uvádíte, ale nic se mi tam neukázalo. Je správná? Mám v úmyslu Vrbor navštívit v létě. Děkuji IRIS
Michal (188.167.87.---)
28.01.2011 21:28
možno sa zmenila presná adresa, ale na www.moj-vrbov.sk nájdete určite celú recenziu...
Vlado (85.237.233.---)
30.01.2011 06:05
CHodil som zam roky no už nie. Su veľky machri ale nemajú na to.Ceny prehnané a spravanie arogantné.