PRODUKTY
Termálne kúpalisko Sládkovičovo:Vincov les
Daja (95.103.49.---)
15.08.2010 11:19
Dobrý deň, písala som vám aj e-mail, no vy ste mi vôbec neodpísali, tak sa ZNOVU pýtam, aké je vstúpne na termálne kúpalisko Vincov les, kedže máte na vašej stránke 2 ceny pre dospelého na celodenný vstup? Prvá cena je 4.30€0 a druhá 10€ do vonkajších a vnútorných bazénov a tá prvá cena je kam?
Klára Kovárová (158.193.99.---)
17.08.2010 15:31
Dobrý deň, prvá cena (4.30€) platí pre termálne kúpalisko (vonkajšie bazény), vstup celodenný a druhá cena (10€) platí pre vstup do vnútorného bazéna a vonkajších bazénov. S pozdravom, Klára Kovárová
Bárta Vladimír (81.19.46.---)
14.05.2011 21:09
Dobrý den, Když jsem byl vloni naposled u vás, napadlo mě uspořádat zájezd do Sládkovičova na koupání.Asi 25 lidí se přihlásilo a zaplatilo.Datum jsem stanovil na 21.5.2011. Vloni mi řekli, že se bazény napouští od 15.5. Rád bych se ujistil, že tomu tak je, protože jinak by to byl průšvih. Od nás je to 300 km a tímto zájezdem bych chtěl zahájit celou sérii.Děkuji za odpověď a pevně věřím, že to dobře dopadne. Bárta Vladimír, Audisbus Rychnov nad Kněžnou
Viera Frantova (217.144.21.---)
16.05.2011 08:32
Dobrý deň pán Bárta,
je nám ľúto, že ste si v takom skorom termíne zorganizovali zájazd k nám na kúpalisko, pretože v tomto roku naozaj otvárame o čosi neskôr a to 03.06.2011 a nie ako to bolo v predchádzajúcich rokoch (otváralo sa skutočne 15.05., čo však bolo vysoko nerentabilné.)
Veríme, že sa Vám podarí presunúť tento "výlet" na neskorší termín, a že aj napriek tejto správe navštívite v lete aj naše kúpalisko.
S pozdravom a prianím pekného leta plného príjemných zážitkov
pracovníci
Termálneho kúpaliska Vincov les, Sládkovičovo
je nám ľúto, že ste si v takom skorom termíne zorganizovali zájazd k nám na kúpalisko, pretože v tomto roku naozaj otvárame o čosi neskôr a to 03.06.2011 a nie ako to bolo v predchádzajúcich rokoch (otváralo sa skutočne 15.05., čo však bolo vysoko nerentabilné.)
Veríme, že sa Vám podarí presunúť tento "výlet" na neskorší termín, a že aj napriek tejto správe navštívite v lete aj naše kúpalisko.
S pozdravom a prianím pekného leta plného príjemných zážitkov
pracovníci
Termálneho kúpaliska Vincov les, Sládkovičovo
17.06.2011 10:18
Vstupné pre deti na celý deň je 2,30 €. Info ohľadne vstupného, otváracích hodín, bazénov,....nájdete na www.vincovles.com.
Prajeme Vám pekné leto a príjemný oddych aj na našom kúpalisku.
TKVL Sládkovičovo.
Prajeme Vám pekné leto a príjemný oddych aj na našom kúpalisku.
TKVL Sládkovičovo.
Eva Šešerová (85.237.224.---)
11.09.2011 21:13
Dobrý deň,
dnes (11.9.2011)sme boli s rodinou (2 dospelý a 1 dieťa) u Vás na kúpalisku. Veľmi nás prekvapila cena, ktorú nám naúčtovali pri vstupe, za každého člena 5,-eur. Neviem z akého dôvodu, keď tzv. zmena vstupného je až od 13.9. Bolo nám vysvetlené, že už sa ráta akési zimné obdobie, podľa čoho...
Nehovoriac o tom, že fungoval akurát jeden stredný a termálny (klubový) bazén, všetky stánky zatvorené a dokonca vyhradený pohyb v areály, podotýkam len na priamom slnku, veľmi vtipné , keď ste s malým dieťaťom.
Žiadne upozornenie pred vstupom a zakúpením lístkov.
Týmto vás žiadam o nejaké bližšie vysvetlenie, ďakujem
Šešerová s rodinou
dnes (11.9.2011)sme boli s rodinou (2 dospelý a 1 dieťa) u Vás na kúpalisku. Veľmi nás prekvapila cena, ktorú nám naúčtovali pri vstupe, za každého člena 5,-eur. Neviem z akého dôvodu, keď tzv. zmena vstupného je až od 13.9. Bolo nám vysvetlené, že už sa ráta akési zimné obdobie, podľa čoho...
Nehovoriac o tom, že fungoval akurát jeden stredný a termálny (klubový) bazén, všetky stánky zatvorené a dokonca vyhradený pohyb v areály, podotýkam len na priamom slnku, veľmi vtipné , keď ste s malým dieťaťom.
Žiadne upozornenie pred vstupom a zakúpením lístkov.
Týmto vás žiadam o nejaké bližšie vysvetlenie, ďakujem
Šešerová s rodinou
Eva (188.246.111.---)
23.09.2011 11:46
Dobrý den,
chceme k Vám přijet s manželem 19.10.2011 na 4 dny prohřát se do termálů.
Napište mi prosím, kolik je vstupné (jeli možné celodenní) a jestli a které jsou otevřené bazény. Děkuji moc a přeji krásný víkend,
Eva
chceme k Vám přijet s manželem 19.10.2011 na 4 dny prohřát se do termálů.
Napište mi prosím, kolik je vstupné (jeli možné celodenní) a jestli a které jsou otevřené bazény. Děkuji moc a přeji krásný víkend,
Eva
23.09.2011 12:29
Dobrý deň,
je mi ľúto, ale Vaša žiadosť o informáciu mi bola doručená dnes (23.9.2011).
Napriek tomu: cez týždeň utorok-piatok máme sprístupnený len vnútorné bazény od 14,00 - 20,00 h.
Cez víkendy (sobota a nedeľa) máme sprístupnené vnútorné a 1 vonkajší bazén s termálnou vodou, od 10,00 - 20,00 h.
Ak Vám to vyhovuje, budeme radi Vašej návšteve.
S pozravom
Viera Frantová
je mi ľúto, ale Vaša žiadosť o informáciu mi bola doručená dnes (23.9.2011).
Napriek tomu: cez týždeň utorok-piatok máme sprístupnený len vnútorné bazény od 14,00 - 20,00 h.
Cez víkendy (sobota a nedeľa) máme sprístupnené vnútorné a 1 vonkajší bazén s termálnou vodou, od 10,00 - 20,00 h.
Ak Vám to vyhovuje, budeme radi Vašej návšteve.
S pozravom
Viera Frantová