PRODUKTY
Termálne kúpalisko Santovka wellness
Timea Bogarova (85.237.14.---)
23.07.2009 20:57
dobrý deň. tak my sme včera s rodinou navštívili kúpalisko Santovka. vôbec sa nám tam nepáčilo. vstupné je veľmi drahé. ceny veľmi vysoké. aby som ja za 3dcl sódy zaplatila 1,20eur tak to je troška veľa.služby sú tam slabé.ušomraní personál,pri ktorom máte pocit že im zákazníci prakážajú. ale plavčíčka bola veľmi ochotná. milé blonďavé žieňatko. ale ten jeden deň sme vydržali a upradnostníme iné kúpalisko bližšie k leviciam./Margita-Ilona/
pekný deň.
Upravené 3 krát. Naposledy upravil radoslav.oleksak (04.08.2009 16:59)
pekný deň.
Upravené 3 krát. Naposledy upravil radoslav.oleksak (04.08.2009 16:59)
slávka (85.216.250.---)
02.07.2010 23:13
čistá pravda naša rodina je priamo z levíc ale na santovku nechodíme už 3 rok je to neúnosné aby za jeden bazén pýtali toľko peňazí.a čo sa týka stravovania tiež je to velmi úbohé.naozaj nepoznám nikoho kto by bol zo santovkou spokojný.
nika (95.103.224.---)
31.07.2010 08:37
dobrý deň, nedá mi nereagovať na zmienené kúpalisko,
som pravidelná návštevníčka, ale len v zime, pretože v lete ma tam nič neláka, žiadne atrakcie, žiadne detské ihrisko, ani len jedna šmýkala pre deti, služby otrasné, aby som zaplatila za jedlo a potom mi povedali, že už nie je to je nehorázne, nehovoriac o tom, že bazén vo vnútri v lete nevykurujú je tam studená voda, a teraz je dokonca zavretý (aj minulý rok bol) čo je na veľkú škodu,pretože ak sa trochu ochladí, človek nemá čo robiť na santovke, voda vonku je studená a vo vnútri by sa aj okúpal ale nemôže. A bolo aj tak, že pýtali rovnaké vstupné do relaxačného bazénu ako by bol vyhrievaný a voda tam bola studená. Takže zo santovky chodíme do patiniec, prečo to niekde ide a niekde nie? Ľudia sú už náročnejší teraz ako voľakedy, tak radšej zaplatíme 8 eur vstupné do patiniec a deti sú tam do 12 rokov zdarma a lehátka tiež nehovoriac o možnostiach......šmýkalky, ihrisko, detský kútik......
Dúfam,, že si to kompetentný prečítajú aspoň a začnú trošku rozmýšľať....... takto sa biznis nerobí...
som pravidelná návštevníčka, ale len v zime, pretože v lete ma tam nič neláka, žiadne atrakcie, žiadne detské ihrisko, ani len jedna šmýkala pre deti, služby otrasné, aby som zaplatila za jedlo a potom mi povedali, že už nie je to je nehorázne, nehovoriac o tom, že bazén vo vnútri v lete nevykurujú je tam studená voda, a teraz je dokonca zavretý (aj minulý rok bol) čo je na veľkú škodu,pretože ak sa trochu ochladí, človek nemá čo robiť na santovke, voda vonku je studená a vo vnútri by sa aj okúpal ale nemôže. A bolo aj tak, že pýtali rovnaké vstupné do relaxačného bazénu ako by bol vyhrievaný a voda tam bola studená. Takže zo santovky chodíme do patiniec, prečo to niekde ide a niekde nie? Ľudia sú už náročnejší teraz ako voľakedy, tak radšej zaplatíme 8 eur vstupné do patiniec a deti sú tam do 12 rokov zdarma a lehátka tiež nehovoriac o možnostiach......šmýkalky, ihrisko, detský kútik......
Dúfam,, že si to kompetentný prečítajú aspoň a začnú trošku rozmýšľať....... takto sa biznis nerobí...
marika (91.191.86.---)
12.08.2010 06:42
dobry den,neda mi zareagovat na tuto temu.mam 29rokov a 5km byvam od santovky uz 21rokov.ale minuly rok som tam bola prvy krat-aj som si povedala,ze posledny.kvoli vstupnemu a tym sluzbam.za to vstupne co pytali-ziadne sluzby.wc daleko,bufetov malo-z toho fungoval jeden-kvoli hygiene zatvorene.zmrzlina len cokoladova.dost smutne,ze ani pre tie deti ziadne atrakcie...ale ta vodicka je uzasna,lieciva.len kvoli nej sa tam vratim.
marika2302@azet.sk (213.151.218.---)
10.05.2011 07:57
tak ja pochadzam tiez zo santovky a teraz byvam v zeliezovciach chcela som vziat moju dceru na kupalisko ale ako citam tak mam strach ze bude sklamana lebo som jej porozpravala pribehy z mojho detstva ako sme sa chodili kupat atd...teraz neviem co mam robit
Zuzka (178.40.33.---)
16.04.2012 10:42
Dobrý deň.My sme tam boli s manželom v r.2010 asi 4x kvôli liečivej vode,ešte,že boli horúčavy,ináč by sme v tej studenej vode nevydržali.Naposledy na jeseň,ešte vtedy mali otvorený vnútorný bazén,ale budete sa smiať,musela som ešte sadnúť do vaňe-samozrejme aj zaplatiť,aby som sa zohriala,bola som z tej vody načisto vychladnutá.Môj názor je taký,že budˇmajitel nerozumie vedeniu takého kúpaliska,alebo ani nechce rozumieť a možno k tomu má svoje dôvody.Ale musím povedať voda je fakt liečivá ..Kým nebude voda teplejšia ako 30 stupňov,určite sa tam nevrátíme...