PRODUKTY
Termálne kúpalisko Podhájska
stefan verseghy (213.151.217.---)
09.02.2010 16:14
Nepatrim medzi telesne postihnutých,ale pokazdy raz,ked navstivim Podhajsku a vidim cennik pre ZTP,vzkypi vo mne zlc. Taky necitlivy a zdieracsky pristup voci nasim postihnutym spoluobcanom sa len tak nevidi - zlavneny vstup pre postihnutého a cena vstupu pre nevyhnutny doprovod je doslova naplutim do tvarí týchto ludi.Pritom prave zlozenie vody v Podhajskej pre nich prinása kvapockou ulavy v ich nelahkom zivote..Kupalisko Podhajska sa moze hanbit, pretoze tento stav sa neda nijako a nicim vysvetlit!!!Bol by som rad, keby na tuto pripomienku niekto aj zareagoval, pretoze moja poznamka adresovana obecnemu uradu, i ked nie vecne kompetentnemu, nechala starostu uplne lahostajnym.Ale i to o niecom svedci.Verseghy P.S. A to som sa este nezmienil o satniach a podmienkach na prezlecenie- v bazene pocas zimnej sezony-pre muzov tri!! kabinky,jedna bez lavice-a na stene upozornenie, aby sa muzi prezliekali v kabinkach, pretoze zamestnankyne vykonavaju pravidelne sanitarne prace..atd. Keby to vsetci chlapi chceli dosledne dodrzat, polhodiny z casu zaplateneho na kupanie by stali v rade na prezlecenie do plaviek a dalsiu polhodinu opat na oblecenie sa po kupani...O Rambovi z SBS a jeho správaní sa ani nehovoriac. A pri dverach sa vyzuvat a prezuvat tlaciac sa jeden na druhom je tiez"kultura" na urovni.
i (178.41.97.---)
16.05.2010 17:23
Ani ja nepatrím medzi telesne postihnutých ale akým právom sa vyberá za vstup a parkovné od ZTPS . To nieje nikde v EU zobudte sa a okamžite to zrušte . Z pozdravom Igor
jojka (87.197.97.---)
21.07.2010 11:11
tak teda, musim podotknut,ze mi hovorite z duse, presne tak, ja mam preukaz ztp a tie zlavy ma tiez sokli, naozaj nie su o moc zlavnene. je to smiesne,ze slovaci myslia iba na zisk, ja tam tento vikend idem prvykrat v nej. ocakavani,ze mi ta voda mozno trosku pomoze, lebo more mi pomaha, ale byt tam tak dlho ako potrebujem,je velmi financne narocne, a komplikuje to chod celej rodiny...snad sa uz konecne niekto spamata a najde si v slovniku vyznam slova empatia....