PRODUKTY
Termálne kúpalisko Podhájska

Prihláste sa na odber nových príspevkov z tohoto fóra
Choď na stránku: Predchádzajúca12
Aktuálna stránka: 2 z 2
Roman B (62.24.76.---) 06.02.2010 12:34

Mame s manzelkou a jeji rymou a mymi problemy s kuzi za sebou dost pobytu u ruznych mori a zpetne se nam vsude libilo - ikdyz treba v Tunisu bych se nejradeji inhned otocil na podpatku. V Podhajske jsme byli predloni a letos asi opet pojedeme prohrat si kosti do teplounkeho bazenu. Proc- autem tam jsem z Prahy za par hodin, ceny jsou opravdu lidove/za tyden s polopenzi v penzionu Fontana+bazen +utrata+benzin+dalnice atd.me to vyslo na dva lidi cca 10.000-CZK/
Tyden v tatrach u Belanske jeskyne 1300 EUR a kdyz prsi tak je to o nicem
A duchodci- s tema je naopak legrace jen staci nahodit nejake tema a hodinka v bazenku utece jako voda a navic se dozvim ruzne rady na to ci ono/mrkani do vody na zlepseni zraku, vyroba masticek a dalsi babske rady...jo a na bazen si beru jen potrebnou hotovost a zbytek vzdy nechavam nekde v trezoru bud v hotelu nebo na recepci...
roman 37 let po misi v jugoslavii problemy na zadech od neprustrelne vesty a Katka 31 let astmaticke ekvivalenty a chronicka ryma

Vladimir Sovic (192.108.125.---) 23.03.2010 11:59

Mozem hovorit za seba ako osobu aj ako majitela ubytovacieho zariadenia. Ja osobne navtevujem kupalisko mimo sezony a vzdy mi pomoze sa kvalitne vyrelaxovat z mojich pracovnych stresov. Tak isto ubytovavam uz asi 10 rokov navstevnikov http://podhajska.sovic.net a velka vecsina ludi je velmi spokojny a mnohi sa sem vracaju aj dalsie roky.

tina (78.98.236.---) 12.12.2010 17:23

Dobry den,chcela by som sa opýtat ,či je vhodné ist aj cez zimu v decembri a či je niekde penzion aj z bazenom???Dakujem

Žaneta (85.216.137.---) 12.12.2010 19:47

Dobrý deň prajem. Chcem reagovať na príspevok,či je vhodné ísť do Podhájskej aj v decembri.Jasne že áno,dokonca by som povedala,že v zime je v Podhájskej najlepšie,má to svoje čaro,je tam menej ľudí,žiadne tlačenice v bazéne,sneh a večerná obloha posiata hviezdami a vy si sedíte v horúcej vodičke.....Ja mám nejlepšie skúsenosti s penzionom Energy II.rada sa tam vraciam,sú tam príjemní ľudia,dobrá obsluha,sedací bazénik s minerál.vodou.V penzione Energy I.je už tiež otvorený bazénik /sedací/.Výhodou je hlavne blízkosť tohoto penzionu od bazéna...:-)
Pokiaľ máte záujem o iný penzion, je ich na internete dosť,ich nevýhodou ale je väčšia vzdialenosť od kúpaliska.

Želám krásny pobyt a v kútiku duše tíško závidím..:-)

tina (78.98.236.---) 12.12.2010 20:48

winking smileyDakujem Žanetka. Mam 3 deti a najmladši ma 1,5 roka.Aj tak je to vhodné?Neomrzne mi tam? smiling smiley Hladam ,či nemaju aj nejaký krytý bazen ,ale nič som nenašla.Preto hladám nejake ubytovanie aj s bazenom ,ale aby tam bola tá termálna vodička -kôli nej tam ideme,lebo staršie deti maju ekzem.Neviete mi dat konkretne typy,ktoré máte odskúšane,že sú vhodne pre deti?Ten Energy sa mi páči,ak sa nájde ešte niečo podobné...ďakujem.

Žaneta (85.216.137.---) 12.12.2010 21:11

Je tam malý detský bazénik,takže v pohode a vstup do 3 rokov zdarma.Myslím areál kúpaliska,takže tam s ním môžete tráviť čas,zatiaľ čo väčšie deti môžu byť vo veľkom sedacom.Akurát si neviem predstaviť ako stráviť čas na izbe s troma deťmi:-)ale to už viete asi vy...myslím že majú len dvoj posteľové izby.V dedine je ešte penzion Prima s bazénom,ale to už nie s miner.vodou.V tom je tá výhoda Energy I.a II.kde je tá voda totožná s vodou na kúpalisku.
Takže nemusíte platiť stále vstupné von,lebo máte bazénik dnu a ešte aj s masáž.tryskami/rozpis je na každej izbe,čas../V Energy I,je teraz nový bazénik,ešte som dnu nebola,videla som ho v oktobri,ešte nebol dokončený.Ale recepčná mi písala že je super...Ja tam chodím pravidelne,len raz som bola v Cime v dedine,tam má pán Cibuľa vyrivku a solárko v cene/tiež super/ale mne samej tam bolo smutno.Ináč pokiaľ viem, deti sa chodia liečiť do Trávnici,kúsok od Podhájskej na atop.exém.

Žaneta (85.216.137.---) 12.12.2010 21:16

Alebo vydržte, kým bude otvorené aj nové Welnes v Podhájskej a to už nebude vôbec problém s deťmi a so šantením vo vode :-)ale bude až o rok..:-(

Zuzana (95.103.22.---) 18.04.2011 12:45

Pr9spevok zmaaný. Poru3oval pravidlá fóra.
"Kritika konkrétneho subjektu/osoby musí obsahovať plné meno prispievajúceho a platný kontakt (mail/tel číslo) a identifikáciu služby, ktorú prispievateľ kritizuje, tak, aby sa k tomu mohol dotyčný subjekt vyjadriť."
Klára Kovárová, redakcia kupaliska.sk

Upravené 3 krát. Naposledy upravil Klarimond (21.04.2011 16:50)

janulielienka (78.98.233.---) 03.07.2011 11:15

Príspevok bol zmazaný. Porušoval pravidlá fóra.
Redakcia, KUPALISKA.SK

Upravené 1 krát. Naposledy upravil Klarimond (04.07.2011 13:25)

Zdena (90.180.103.---) 07.07.2011 23:01

Do Podhájske jezdíme 2x ročně již 12 roků a jsme velice spokojeni.
Už se velmi těšíme, v listopadu jedeme zase. Podhajskou milujeme.
Jezdí nás celá parta, většinou 8 lidí, bydlíme v bungalovech, nemá to chybu.
Jsme z Českých Budějovic a z jižní Moravy

peter (93.184.73.---) 13.12.2011 19:47

Mozem len doporučit hlavne kto ma zdravotne problemy da sa ist aj na ine kupaliska nie len do podhájskej. doporucujem ubytovanie http://www.apartmany-anna.sk

Ľudmila (195.80.172.---) 23.04.2012 10:39

Ja tam aj z rodinou chodím často väščinou v sobotu , ale bola som tam aj na týždenný pobyt. Ubytovanie výborné v penzióne "MAX" - 10 min. cesta na kúpalisko, blízko Jednota, super ubytovanie -lacné, indiv. soc. zariadenie, kuchynka, vírivka, posedenie pri krbe, požičovňa bicyklov,parkovisko vo dvore, preliezky pre deti, hosdačka, veľký trávnatý dvor, raňajky vonku... Na kúpalisko som si denne nosila mobil a nechávala ho len tak volne v taške ( predstav si,že mi nezmyzol ani keď vyzváňal) na stravu sme chodili pravidelne do "Gazdovskej koliby", niekedy sa čakalo aj 10 min, ale to jedlo stálo zato ( lacné- ako aj doma, a chuťovo výborné). A dôchodcovia ? Aj to sú ľudia, a my tiež takí budeme. Ty asi potrebuješ celé kúpalisko len pre seba. V tom asi bude tem háčok.

Choď na stránku: Predchádzajúca12
Aktuálna stránka: 2 z 2
Prihláste sa na odber nových príspevkov z tohoto fóra
Novy prispevok
Meno: 
Email: 
Téma: 
Smileys
...
(loading smileys)
Pred vytvorením novej témy prosím čítajRady a tipy pre používanie fór
Overovací kód:
Ak nedokážete kód prečítať, skúste hádať! V prípade, že zadáte kód nesprávne, bude vytvorený nový obázok a máte ďaľšiu šancu.
CAPTCHA