PRODUKTY
Termálne kúpalisko Podhájska
o Podhájskej už chodím niekoľko rokov a nie som dôchodca,aj tento rok sa chystám.Cena vstupného je dobrá a cena jedál je najvýhodnejšia oproti iným kúpaliskám,kto tam ešte nebol môžem len vrelo odporúčať.
ahoj vsetci! do TK Podhájska obcas chodime celá rodina,celkom sa tam da,az na niektore "panicky" pri bazenoch,ktore su tam na nieco ine a nie na buzerovanie deti!no ja niektore slecny v bufetoch sa tvaria akoby sme im tam boli na obtiaz! velmi sme boli spokojni z obsluhov v bufete "Gazdovsky dvor" aj jedlo bolo super.
Aktuálna stránka: 1 z 2
hanka (84.47.32.---)
03.07.2007 16:06
Bola som na termalnom kupalisku v Podhajskej, a bolo to URCITE prvy a AJ posledny krat. Preco?
1. ukradli mi tam mobil
2. dostala som zapal mocoveho mechura
4. boli tam sami dochodcovia, co by samozrejme nevadilo = ale boli taki arogantni a nervozni...to som este nezazila /ako by to tam bolo urcene len pre nich/
5. vstupne bolo 130 sk /aj pre studentov/ ale virivku, tobogan, satnu...ste si museli platit navyse
Pozn. redakcie: Článok bol zrevidovaný redakciou, nakoľko nespĺňal podmienky nášho fóra. (http://forum.kupaliska.sk/index.php?addon,622,module=mod_faq)
Upravené 1 krát. Naposledy upravil radoslav.oleksak (28.04.2009 18:14)
1. ukradli mi tam mobil
2. dostala som zapal mocoveho mechura
4. boli tam sami dochodcovia, co by samozrejme nevadilo = ale boli taki arogantni a nervozni...to som este nezazila /ako by to tam bolo urcene len pre nich/
5. vstupne bolo 130 sk /aj pre studentov/ ale virivku, tobogan, satnu...ste si museli platit navyse
Pozn. redakcie: Článok bol zrevidovaný redakciou, nakoľko nespĺňal podmienky nášho fóra. (http://forum.kupaliska.sk/index.php?addon,622,module=mod_faq)
Upravené 1 krát. Naposledy upravil radoslav.oleksak (28.04.2009 18:14)
peter (91.127.163.---)
23.07.2007 11:56
Upravené 1 krát. Naposledy upravil radoslav.oleksak (28.04.2009 18:16)
Upravené 1 krát. Naposledy upravil radoslav.oleksak (28.04.2009 18:16)
Ja spokojný návštevník s rodinou (213.151.218.---)
09.08.2007 22:11
Nemáte pravdu, cennoti si neberte, načo je vám mobil na kupku, tobogán sa neplatí, na kofolu, zmrzku a jedlo sa čaká ako kedy a ako kde, hneď prvý bufet je vždy a všade plný, to je nepísaný zákon, dôchodci sú ľudia ako každý- tvoja mama, či babka, a ty tiež nebudeš večný pubertiak, na to pamataj, mladí nzdraví ľudia nemajú čo byť v kľudovom liečebnom bazéne ale v plaveckých, ktoré zívajú prázdnotou, a propo, zápal dostaneš vdety ak čuráš do vody, to ti mal doktor ako prvé poklopkať na čelo, inou cestou sa voda a baktérie hore do močových ciest nedostanú, fuj že ti neni hanba, to robia malé deti a aj moje vedia, že to nesmú robiť, lebo ochorejú.
theo (195.39.105.---)
11.08.2007 16:10
Souhlasím s Hankou - kde jsou ty doby, kdy sme do Podhájské jezdili... v ponuke je např. vojenská plechová skříňka model 1965 (GO 1985) za 40,-SKK. Zrušili tam mnoho občerstvení a bufetů. Spokojenému návštěvníkovi nebudu brát iluze, jen by si mohl odpustit osočování jak Hanka přišla k zánětu močového měchýře - jeho teorie je úplná *** (u mě to jde při močení ze mě ven :-).
Většinu dní v 18.00 hod. Býval jsem příznivec tohoto TK, dokonce jsem je hodně doporučoval přátelům.
Upravené 1 krát. Naposledy upravil radoslav.oleksak (28.04.2009 18:22)
Většinu dní v 18.00 hod. Býval jsem příznivec tohoto TK, dokonce jsem je hodně doporučoval přátelům.
Upravené 1 krát. Naposledy upravil radoslav.oleksak (28.04.2009 18:22)
hanka (91.127.78.---)
12.08.2007 17:30
Vazeny pane, ja som len napisala svoj nazor - a opisala svoje dojmy a su to bohuzial len hole fakty. Zdoraznila som ze proti dochodcom nic nemam, ak ste si to dobre neprecitali, ale myslim ze ked som si uz zaplatila vstupne - mam hadam pravo aj byt bazene. Ale ked vidim sposob vasej komunikacie, ani sa necudujem - ked tvrdite ze mladi ludia v liecebnych bazenoch NEMAJU co hladat - presne o tejto arogancii som pisala.... A v zivote by ma nenapadlo mocit do bazenu - a ked si myslite ze baktetie sa vam dostanu do mocovych ciest LEN takouto cestou - tak vam ozaj odporucam poradit sa so svojim doktorom..lebo ohrozujete nielen svoje zdravie ale aj svojich deti. Pekny den
Hanka (87.244.199.---)
06.09.2007 15:29
Prajem všetkým pekný deň. Ja som bola s manželom už tretí krát v Podhájskej na týždennom pobyte. Mali sme prvý krát až v tomto roku výborné ubytovanie v novopostavenej chatke asi 100 m od kúpaliska mali sme svoje sociálne zar. sprchu s masážou kuchynku s obývacím kútom a na poschodí spanie. Na kúpalisku sme boli spokojný. Páčili sa mi nové občerstvenia , výborná káva a jedlo /lacné/ a dobré Je pravda,že tam chodí mnoho starších ľudí,ktorí za každú cenu sú v bazéne až sa bojím, že tam niekto skolabuje. Pre dôchodcov by mali dať nijaké väčšie zľavy mimosezónne tým by bolo cez prázdniny menej dôchodcov na kúpalisku aby mohli viac cez prázdniny navštevovať túto lokalitu aj rodiny s deťmi.
fil (87.244.196.---)
06.09.2007 17:24
raz v zime sme boli na podhajskej
ondrík (195.98.26.---)
28.12.2007 16:25
Ja si myslím, že vy všetci ste ***. hádate sa za somarinu, aj ked viete , že tie bazény sú plné *** a iných ***. Je to proste ***, samý starší občania, ****
Upravené 1 krát. Naposledy upravil radoslav.oleksak (28.04.2009 18:11)
Upravené 1 krát. Naposledy upravil radoslav.oleksak (28.04.2009 18:11)
optimista (78.98.218.---)
06.01.2008 12:13
Ale noooooo,komu sa tam nepáči,nech tam nechodí,a je to vybavené.Ja tam chodím už ani neviem kolko rokov,a nie som dochodca,a mne sa tam páči.Najviac tam chodim v zime,takže státie v radoch pred bufetom nehrozí,mobil si nechám na takom mieste,aby nemohli ukradnúť,zatial som žiadnu chorobu tam nedostala.A na to,že kto kde čúra,už vôbec nemyslím.Jednoducho-ja tam chodím na relax,a nerozmýšlam nad zbytočnosťami.
)
)
stano (88.212.20.---)
07.01.2008 15:32
Sveta pravda s tymi sluzbami a tak je tomu aj v aqua city POPRAD. mna obrali o 23000sk (10000sk a 2mobily). na slovensku dovolenka nikdy. za tie nekrestanske peniaze si uzijem radsej v inej krajine s celkom inym pristupom personalu. a musim reagovat na to ze si na kupko nenoste nic len plavky. ked clovek ide s kosic a s celou rodinou a malymi detmi chcem vidiet ze si zoberete len plavky. ked to je riesenie problemu so zlodejmi aby si clovek nemohol so sebou pomali zobrat ani kluce od bytu lebo mu ich ukradnu a vykradnu mu byt tak nech sa kupu ludia s takymito nazormi dalej a dufam ze pride rada raz aj na nich
Upravené 2 krát. Naposledy upravil radoslav.oleksak (28.04.2009 18:10)
Upravené 2 krát. Naposledy upravil radoslav.oleksak (28.04.2009 18:10)
KAROL (78.99.64.---)
10.02.2008 11:00
o Podhájskej už chodím niekoľko rokov a nie som dôchodca,aj tento rok sa chystám.Cena vstupného je dobrá a cena jedál je najvýhodnejšia oproti iným kúpaliskám,kto tam ešte nebol môžem len vrelo odporúčať.
zuzu (91.127.95.---)
07.05.2008 21:54
5 rokov tam chodime ci leto alebo zima.Je tam super.Ani si neviem predstavit dovolenku inde.chodime aj k moru ale tam to mam rada aj moje 3 deti.pred nedavnom sme tam boli omocit tela a v satni som mala celi cas kabelku na lavicke nik mi ju nevzal.kto kradne okradne vas aj ked si na veciach sedite.ale nehacte vsetkych do jedneho vreca.Dôchodci maju zasluzeny odpocinok,aby ste si ho uzili aj vy mladý budte tym arogantnym ludom zdvorilí.sme tu na svete len raz.
robo (78.99.9.---)
09.06.2008 14:05
Bože ty si *** so svojimi super teoriamy. :-) aspon sa ludia pobavia
Upravené 2 krát. Naposledy upravil radoslav.oleksak (28.04.2009 18:09)
Upravené 2 krát. Naposledy upravil radoslav.oleksak (28.04.2009 18:09)
martin (213.151.217.---)
25.10.2008 08:08
máte pravdu to všetko preto lebo si to organizuje dedina sama,
už dávno to tam mohlo vyzerať ako v napr. v Bešeňovej.....projektov a ponúk už dostali veľa, celá dedina a okolie by sa malo desať krát lepšie....kvalitu čakať takú ako je na normálnych už dnes kúpaliskách teda napr že zem v šatni je stále suchá a niekto ju stále utiera....atd. Je tam len jeden hotel. Bol tam kamarát z BA, na moje odporúčanie, keďže sa dočítal o výnimočnej vode, ktorá by mu mohla zvrátiť kožné ochorenie, bol by si zaplatil hocičo hocikoľko len aby sa tam cítil lepšie, proste by tam priniesol peniaze len aby sa tam cítil lepšie.
Upravené 1 krát. Naposledy upravil radoslav.oleksak (28.04.2009 18:07)
už dávno to tam mohlo vyzerať ako v napr. v Bešeňovej.....projektov a ponúk už dostali veľa, celá dedina a okolie by sa malo desať krát lepšie....kvalitu čakať takú ako je na normálnych už dnes kúpaliskách teda napr že zem v šatni je stále suchá a niekto ju stále utiera....atd. Je tam len jeden hotel. Bol tam kamarát z BA, na moje odporúčanie, keďže sa dočítal o výnimočnej vode, ktorá by mu mohla zvrátiť kožné ochorenie, bol by si zaplatil hocičo hocikoľko len aby sa tam cítil lepšie, proste by tam priniesol peniaze len aby sa tam cítil lepšie.
Upravené 1 krát. Naposledy upravil radoslav.oleksak (28.04.2009 18:07)
Lenka (78.99.170.---)
28.12.2008 15:14
Dobrý deň,
naša celá rodina si vychutnáva pobyt na kúpalisku hlavne v zimných mesiacoch a veľmi nás mrzí, keď niekto s Podhájskou nie je spokojný.
Na šťastie sme tam ešte nič "nechytili". Musíme uznať, že dôchodcov je tam najviac, ale koniec koncov, nemyslíte si, že majú právo si oddýchnuť po dlhých rokoch práce?
Slovensko je bohaté na termálne pramene, ktoré sú v mnohých oblastiach nevyužité. Teší ma, že ste osobou, ktorá si nahlas povie svoj názor a chce niečo zmeniť a určite by sa rada zapojila do organizácie výstavby nových kúpalísk.
S pozdravom
Lenka
naša celá rodina si vychutnáva pobyt na kúpalisku hlavne v zimných mesiacoch a veľmi nás mrzí, keď niekto s Podhájskou nie je spokojný.
Na šťastie sme tam ešte nič "nechytili". Musíme uznať, že dôchodcov je tam najviac, ale koniec koncov, nemyslíte si, že majú právo si oddýchnuť po dlhých rokoch práce?
Slovensko je bohaté na termálne pramene, ktoré sú v mnohých oblastiach nevyužité. Teší ma, že ste osobou, ktorá si nahlas povie svoj názor a chce niečo zmeniť a určite by sa rada zapojila do organizácie výstavby nových kúpalísk.
S pozdravom
Lenka
Jan (85.248.16.---)
29.12.2008 12:32
Dobry den. Co sa tyka poctu ludi na kupalisku je to necelych 250 osob, lebo tolko tam maju satni. Bol som tam 27.12.2008 aj 29.12.2008 prvykrat a som spokojny s urovnou poskytovanyh sluzieb a aj s vodou. A este prekvapenie, neviem ci bola silna hmla , ale dochodcov tam bolo malo. Jedine co treba riesit je pocet sprch, ktore su len tri a tie nestacia.
Hela (84.47.12.---)
03.01.2009 15:56
Ahojte! Vlani sme boli s manželom na TK Podhájska. Veľmi sa nám tam páčilo. Chystáme sa tam aj tento rok. Aj čakanie na občerstvenie, a tak dalej, to predsa patrí k dovolenke. Netreba sa nikam ponáhľať. Mali sme len výhradu oproti vstupnému, bolo by dobré keby po 16 hod dávali zľavu ako inde.
helča (81.19.34.---)
06.01.2009 20:28
Všechny zdravím.Na Podhájskou už jezdíme 6 roků a jsme moc spokojeni.Jezdíme vždy v červnu a v září. Ještě nikdy se nám nic neztratilo i stravování je v pohodě,je tam hodně bufetů kde se dá občerstvit a nemusíte stát dlouhé řady.Každému doporučuji aby si tam zajel, ale sto lidí sto názorů a to je můj názor a už se těším na červen.Ahojte všichni.
jj (212.31.115.---)
08.01.2009 13:46
Bol som tam 2 x po sebe a bolo dobre ked sa zamracilo deti boli v teplej vode vyuzivali aj topogan ,mozno netreba chodit napr.na obed ked vsetci ale pockat 1/2 hodinky a celkom to ide zmrzlina super aj zmrzlinove pohare , obsluha dobra,voda super dokonca ma prestalo boliet koleno samozrejme je stale co zlepsovat ale oproti inym SK kupaliskam dobre
Korčeková Jarmila (94.112.27.---)
20.01.2009 22:51
Krásný dobrý večer, všechny Vás zdravím. Do Podhájske- pensionu Energy II jezdíme už tři roky, dvakrát za rok-duben a srpen. Musím zdůraznit,že se ještě nestalo, abychom byli s něčím nespokojeni. V pesionu jsou opravdu klienti na prvním místě, personál-na recepci a dole v restauraci jsou vždy velmi ochotní a snaží se splnit naše přání. Přála bych každému.aby prožil tak nádnerný týden s tak milými lidmi. My starší lidé velice ceníme bazén s termální vodou, který je přímo v pensionu a kam máme přístup celý den a nemusíme nikam docházet. Také panu majiteli přejeme k velmi perfektnímu personálu. Už se velmi těšíme na konec dubna-april, na náš apartmán a na bezvadné a milé lidi v Energy II. Přeji všem hlaně zdraví a všem mohu doporučit-jed´te do EnergyII, určitě budete spokojeni. V dubnu nashledanou v Podhájske. JK OLOMOUC
Naďa (90.177.167.---)
29.03.2009 13:59
Byli jsme v září 2008 v Podhájské poprvé s naší malou 3 letou dcerou. A rozhodně jsme byli spokojení, bazén pro děti je skvělý a celkově se nám tam moc líbilo. Abych byla spravedlivá, je pravda, že se někteří důchodci na malé děti netvářili příliš laskavě, ale na druhou stranu spousta z nich je k ječícím a cákajícím dětem shovívavá. Takže celkový dojem nám to rozhodně nepokazilo.
Anička (90.182.61.---)
06.04.2009 08:13
Zdravím všechny: do Podhajské jedeme letos po čtvrté, a musím říct, že jsem velice spokojená. A jak si někdo stěžujete na důchodce, já na ně nemůžu říct ani ň. Jezdíme vždy zkraje července a už po dvakrát se nám podařilo se tam setkat s důchodci z jižní moravy, a ty starší dámy tak perfektně zpívaly ty své moravské písničky, že se mi nechtělo ani z bazénu. Jsem žena středního věku, takže mám ráda i moderní muziku, ale u té, co zpívaly stařenky z moravy se až srdce zastaví. Mě osobně voda z Podhajské velice vyhovuje, jak na astma tak na bolesti, akorát musím dodat, že mi tam chybí krytý bazén, když je špatné počasí tak když človšk vyleze z té teplé vody do zimy není to to nejlepší.Jídlo je tu levné a velký výběr, zmrzliny perfektní,akorát mi tu chybí nějaká ta kultura.Co se tyče záchodů opravdu je jich tu málo, ale to se snad časem taky zlepší, pozoruji rok od roku nějáké ty změny k lepšímu se tu provádí. Ale je pravda. že zavírání koupaliště v 18.oo h hlavně přes sezónu je opravdu brzy.Letos marně hledám na internetu cenu pernamenteky,nikde ji neuvádějí tak jestli to někdo víte dejte vědět. děkuji
jaroslavkrejcir@gmail.com (80.188.225.---)
18.04.2009 19:05
Paní Natka, zdravím Vás z Česka, můžete mi prosím sdělit, jaké jsou vstupné na termální koupaliště v Podhájské. Není to možné niklde sehnat na internetu. Děkuji Jarda
mino (213.151.217.---)
04.07.2009 06:31
stanko este mi vysvetli ze naco si trepes 23 papierov a dva mobily na kupko??? si ma rozosmial....akoze managere? alebo vyberas vypalne od dochodcov?
Dora (195.91.79.---)
21.07.2009 01:17
ahoj vsetci! do TK Podhájska obcas chodime celá rodina,celkom sa tam da,az na niektore "panicky" pri bazenoch,ktore su tam na nieco ine a nie na buzerovanie deti!no ja niektore slecny v bufetoch sa tvaria akoby sme im tam boli na obtiaz! velmi sme boli spokojni z obsluhov v bufete "Gazdovsky dvor" aj jedlo bolo super.
Ada (217.118.98.---)
21.07.2009 12:48
Ja som bola na Podhajskej asi po 10 rokoch teraz prvy krat.Bol to pre mna sok ako sa to tam zmenilo.Chodila som tam ako dieta s rodicmi....teraz som tam bola ja so svojou dcerou...mala ma 6 mesiacou.problemy sme nemali ziadne ani tam a ani potom...bufety boli s porovnanim s inymi kupaliskami lacne a bol perfektny vyber.Obsluha sa nam pacila tiez vysli nam v ustrety...este pojdeme len nech sa trosku otepli.

Ľuba (77.234.249.---)
25.07.2009 17:48
Do Podhájskej chodíme roky celá rodina niekoľko krát ročne.Cítime sa tu ako doma,hoci sme zo zamrznutej Oravy.Spokojní sme s vodou,so službami,s milým personálom,lacnou a dobrou stravou.Hoci poznáme aj iné termálne kúpaliská,Podhájska jednoznačne víťazí!!! Už sa teším,o 3 dni idem tam opäť,už po 3x v tomto roku.
Žanet (88.212.40.---)
17.11.2009 17:00
Ahojte všetci.
Ja sa chystám do Podhájskej prvý krát lebo mám zdravotné problémy a potrebujem si aj oddýchnuť.Tak vám potom napíšem čo a ako....23.11.-28.11.uvidíme ako budem spokojná.
Ja sa chystám do Podhájskej prvý krát lebo mám zdravotné problémy a potrebujem si aj oddýchnuť.Tak vám potom napíšem čo a ako....23.11.-28.11.uvidíme ako budem spokojná.
Žanet (88.212.40.---)
01.01.2010 22:28
Píšem ako som sľúbila.V Podhájskej bolo naozaj fajn,odporúčam každému.
Hlavný účel to spnilo a to,že sa cítim podstatne lepšie,bolesti nie sú tak silné.Prvé 2 týždne po pobyte,úplne ustúpili.:-))
Bola som veľmi spokojná s ubytovaním v penzione Energy,hlavne kvôli bazéniku,ktorý tam majú s termálnou vodou.
Veľká spokojnosť aj s personálom penzionu,odporúčam každému....
Hlavný účel to spnilo a to,že sa cítim podstatne lepšie,bolesti nie sú tak silné.Prvé 2 týždne po pobyte,úplne ustúpili.:-))
Bola som veľmi spokojná s ubytovaním v penzione Energy,hlavne kvôli bazéniku,ktorý tam majú s termálnou vodou.
Veľká spokojnosť aj s personálom penzionu,odporúčam každému....
Maroš (217.12.55.---)
31.01.2010 17:58
Ďakujeme za pochvalu a dúfam, že budete spokojný aj naďalej
G a z d o v s k ý d v o r
zamestnanec Maroš
G a z d o v s k ý d v o r
zamestnanec Maroš
Aktuálna stránka: 1 z 2