Aquapark Tatralandia L. Mikuláš

Prihláste sa na odber nových príspevkov z tohoto fóra
Janka (91.127.218.---) 10.05.2009 17:44

Príspevok bol vymazaný, nakoľko nebol v súlade s pravidlami našich diskusných fór (neuvedený kontakt).

redakcia

Upravené 6 krát. Naposledy upravil radoslav.oleksak (14.05.2009 10:41)

Roman Mikulcik (91.127.163.---) 19.05.2009 00:33

Prosím Vás pekne, co to tam máte v Tatralandii za neporiadok. Mám nasledovné vážne vyhrady: 1. čistota v akvaparku a pri skrinkách na veci je nulová! 2. personál je maximálne neochotný a znudeny 3. bazény povacsine spinavé, nehovoriac o podlahe pred nimi. Poslat tam treba hygienikov. 4. nepríjmená saunárka pri vstupe do vitálneho sveta 5. plavčíčka ci zabávacka, ktorá sa fláka s chalanmi 6. nepríjemná pokladníčka 7. v saunovom svete spina, porozlievana voda pri vstupoch, Poliaci v špinavých plachtach vo virivkách, ale nikomu to nevadilo. Nezajem personálu, pani - blondinka v bielom skuli po klientoch a pozera, ako keby sme jej zjedli veceru - maximalne neprijemne. (asi blond vlasy spravia svoje, sorry). Dakujem, ze postrehy beriete do uvahy. Nabuduce urcite obidva cele autobusy uz nepojdeme k Vam, kedze sme boli sklamani z vasich sluzieb a hlavne z neprijemneho personalu. Ved dbajte trocha aj na kvalitu, nielen na vysoke ceny a nizke, nekvalitné sluzby. Roman Mikulcik z Bratislavy P. S. Navstivil som Vás celkovo v priebehu minuleho mesiaca 4krat, takze postrehy nie su jednorázove.

luci (91.127.94.---) 19.05.2009 12:38

confused smileyMi sme tan boli celkom spokojny pacilo sa nam velmi asi urcute by sme to nevymanili za Oravice to je neporovnatelne Citili sme sa dobre a maly mal z toho velku radost .Dufasm ze sa nam to podari aj toho roku navstivit vas So srdecnym pozdravom rodinka Juricakova,a urcite nesuhlasim s tym co ste napisali-poslali Dakujem

michaela (87.244.204.---) 21.06.2009 20:30

bolo tam superne citila som sa tam vyborne skevlo co povedat us sa tesim ked tam pojdem znova s pozdravom miska smiling smiley

dana (213.151.218.---) 02.08.2009 16:55

hot smileyshlasim s panom aj mi sme navštívili akvapark a boli sme znechutení dľhími radami a správaním sa poliakov s tým treba niečo robiť
Poliaci su***

Upravené 1 krát. Naposledy upravil radoslav.oleksak (04.08.2009 17:05)

Meszárošová (91.127.49.---) 08.08.2009 22:08

Ja sa tiež chcem s Vami podeliť o moju skúsenosť s hotelierstvom a službami, konkrétne s akvaparkom Tatralandia v Liptovskom Mikuláši:

Bola som tam aj s kamarátkami a aj s priateľom a zostala som skutočne zhrozená. Už ceny v tomto zdieračskom a neochotnom akvaparku sú neprimerané "kvalite", ktorú ponúka Tatralandia. V Nemecku za trištvrte 3 hodinovej ceny Tatralandie máte celodenný vstup včítane sáun, ktoré sú niekoľkonásobne väčšie a komplex je 5-6 väčší ako údajne najväčšia na Slovensku Tatralandia.

V Tatralandii je len neochotný personál a o hygiene sa nedá hovoriť. Všetci, čo sme tam boli sme chytili rovnaký ekzém na nohy.

Už iritovaná som bola na začiatku z neochotných pokladníčiek, čo mi zle vydali (o cca 3 eura menej, ako bolo na bloku). Všimla som si to, ked som bola za pokladnou a ked som aj povedala, povedali mi, že si "lepšie prerátajte peniaze, lebo ste už odišli od pokladne." - takže tak.

Plavčíčka v Tatralandii v teenegerskom veku kričala po ľuďoch, ako keby boli ľudia nejaké zvieratá, absolútna neochota. Telo na tele, natlačené, neumyté záchody a sprchy, predražené ceny.

V Tatra-term-vitálnom svete ofučaná pani v stredných rokoch s blond vlasmi pri vstupe, prudko upozorňujúca na čas 3 hodinového pobytu ako kvázi policajtka a sledujúca obnažených ľudí, zvlášť mladých chlapcov. Ja som sa prišla do sauny zrelaxovať a nie čumieť na starú blondínu, čo ma upozornuje na čas. Inak to je riadna hluposť, ked si zaplatíte drahý celodenný vstup a ešte aj doplatok do Tatra-term-vital a ak náhodou si presne neodstopujete čas (no skuste si to v saunách a atrakciách, kde ich je cca 20 a nemáte hodinky, iba jedni su na stene), tak Vám dajú aj o pár minút prekročenia, AJ KED STE SI ZAPLATILI CELODENNY VSTUP znova musíte zaplatiť! To je choré a je to ZDIERANIE KLEINTOV!!! NENAŽRANOST Tatralandie - osobná skusenosť .

V saunách bola špina a neporiadok, zapotené, neumyté, hlavne že s prirážkou skoro 400,- Sk. Ďakujem, nemusím. Nechcem viac chytiť ekzém a takýchto podnikateľov ako je Akvapark TATRALANDIA, čo za veľa peňazí ponúkajú málo muziky, teda takmer žiadnu, ja podporovať naozaj nebudem. Aj taký je slávny a najhorší na Slovensku - akvaparkt tatralandia v Lipt. Mikuláši.! Toto je moja osobná skúsenosť!

Nech sa už konečne nenažratí slovenskí podnikatelia spamätajú!

JOJO (91.148.24.---) 23.08.2009 16:18

príspevok musel byť zmazaný redakciou, nakoľko nespĺňal

pravidlá našich diskusných fór

(kritizoval konkrétny subjekt bez uvedenia emailu a mena)

Upravené 1 krát. Naposledy upravil radoslav.oleksak (25.08.2009 10:25)

JOJO (91.148.24.---) 23.08.2009 16:20

OPRAVA : PEZLIEKACÍCH KABÍN MINIMUM, ALE VYŤAŽENÝCH NA M A X I M U M ..........ďakujem za pochopenie

milan (91.148.22.---) 26.10.2009 21:00

tiež tam chodím pravidelne, mám určité výhrady k personálu, ale pokiaľ tam nie je natrieskané, čo býva málokedy, je tam celkom príjemne. Samozrejme návštevnostné špičky sa ťažko zvládajú všade. Ty budeš asi od konkurencie.7

Ondrej (85.160.123.---) 22.11.2009 12:10

Nestačím se divit, jakou kritiku jsou někteří schopni psát. Hlavně ten pán, který byl v aquaparku 4krát - pobavil.
Byli jsme tam s přítelkyni včera, původně na 3hodiny, ale nakonec jsme tam strávili téměř 7 hodin. Výborný relax, čisté prostředí, ochotný personál, funkční tobogány s dozorem, animační programy + aquazoorbing s kluky od Beskyd. Večerní relax v horké vodě byl fantastický.. horká voda, studené uši/nos - fakt paráda :-))
Nenechte se tedy odradit a taky si to skvěle užijte. Jo a v restauraci jsme si dali grilovaného pstruha s dušenou rýži a zeleninovým salátem.
Jednoduše bez chyby a až pojedeme kolem, vyrazíme dříve a opět se zastavíme.
Zdraví, Ondřej

Pavel (90.177.48.---) 03.03.2010 11:28

Zdravím....čtu tady celkem drsný komenty. V tatralandii jsme byli minulý rok a vše super!!! Hlavně mně překvapily ceny ty byly perfektní. Bylo tam hodně lidí, ale prostor je tak velký že tam byl vlastně pořád klídek. Je pravda že jedna slečna u tobogánu mně přišla trochu otrávená, ale provozuji fitko a jsem od rána mezi lidmi. Po chvíli mně z nich už hrabe a snažím se přetvařovat abych byl aspon částečně příjemnej¨, a že některý dívčí personál lítá s klukama...toho jsem si nevšim, ale i tak by mně to bylo fuk....personál k ničemu nepotřebuji. Potřebüju jen klíček od šatny smiling smiley dobrý ceny, počasí a mysím si že pokud má personál částečnou svobodu tak se to hodně odrazí i na náladě. Kdyby museli stát v pozoru a mluvit jen na dotaz tak by to byla hodně umělá atmosféra. Prostě semj nenašel žádný mínus.......

peter (178.41.108.---) 26.08.2010 16:29

Tatralandia hnus hnus hnus!!!!
Neprimerana cena,dlhe cakacie doby,neochotny personal. NEODPORUCAM!!!!

Prihláste sa na odber nových príspevkov z tohoto fóra
Novy prispevok
Meno: 
Email: 
Téma: 
Smileys
...
(loading smileys)
Pred vytvorením novej témy prosím čítajRady a tipy pre používanie fór
Ochrana proti spamu:
Prosím zadajte kód, ktorý vidíte nižšie. Tento prvok je navrhnutý na zastavenie robotov, ktorí sa pokúšajú prispievať automaticky. Ak nedokážete kód prečítať, skúste hádať! V prípade, že zadáte kód nesprávne, bude vytvorený nový obázok a máte ďaľšiu šancu.
CAPTCHA