Termálne kúpalisko Vadaš Thermal Štúrovo

Prihláste sa na odber nových príspevkov z tohoto fóra
Saxana (87.197.96.---) 06.07.2010 10:42

thumbs upV pondelok som bola na kúpalisku Vadaš, chcela som si zaplávať v plaveckom bazéne,,,ale voda, ktorá po iné roky mala 28 stupňov, bola teraz takmer ľadová. Takže z môjho plávania nebolo nič. Podobne na tom boli mnohí iní návštevníci. Bazén bol poloprázdny...Na Vadaš som chodila hlavne kvôli teplej vode v plaveckom bazéne. Myslím, že viac už na toto kúpalisko nepôjdem. thumbs up

FIFO (95.103.253.---) 16.07.2010 20:26

vrhd

katy (195.146.133.---) 20.07.2010 14:13

Ja som bola na Vadši cely minulý týždeň už 7-krát. Horúčava bola neznesiteľná a jediný bazén kde menili vodu bol plavecký.Voda bola úžasná osviežujúca. V lagúne bola voda teplá-prehriata od slnka a celý týždeň ju nememili.Najviac ma ale naštvali so vstupným. Napíšu že v cene lístka je lehátko a parkovanie.Chodili sme na kúpalisko ráno o 9:00 keď otvárajú.Lehátka boli všetky obsadené ubytovanými hosťami s kúpaliska a aj keď tam neležali mali tam celý deň hodené uteráky aby si tam nikto nemol ľahnuť. Tak som usúdila , že vlastne keď sme vstupovali do areálu tak už sme lehátko nemali.A to že v cene je aj parkovisko keď som chodila peši mi vôbec nepomohlo.V sobotu a v nedeľu autá parkovali po celej ceste mimo vyhradeného parkoviska lebo už okolo 10:00 bolo plné. Je to naozaj smutné že takto zarábajú na ľudoch keď vlastne nemôžu splniť to čo sľubujú v cene lístka.

lajla (194.143.235.---) 21.07.2010 17:41

Môžem len potvrdiť všetko horeuvedené,ja som bola na kupalisku v stredu,voda v Lagune bola velmi silne znecistená hmyzom,to by som este tolerovala,ale to,že sme do arealu vchadzali medzi prvými navštevníkmia lehatka boli už obsadené pohodenými uterákmi,tak to ma znechutilo úplne.A vrcholom bolo,že na veľký počet z nich ostal nepoužívaný po celý deň .Podla reakcií ostatných -podobne postihnutých-návstevníkov som pochopila,že táto skutočnosť nenahnevala len mňa.Len nech sa niekto z kompetentných prejde medzi návštevníkmi a spýta sa na ich názor,snáď pochopí,že táto nemilá skúsenosť kazí celkový ináč veľmi dobrý dojem z pekného kúpaliska.

Karol (178.40.253.---) 08.08.2010 18:35

Úplne súhlasím s uvedenými príspevkami. Keď sme tento rok prišli prvý raz na kúpalisko, a zistili sme, ako to s lehátkami funguje, boli sme na infarkt. Nejako sme ten deň vydržali, no zapovedali sme sa, že nikdy viac. Je to také trápne. Dokazuje sa úbohosť niektorých, žiaľ väčšiny, návštevníkov, že keď je niečo zadarmo, tak nech ma aj roztrhne.Ak by bola ponuka 30000 lehátok, a návštevnosť 25000, tak nech. Kto rozmýšľa, tak pochopí. Ani nefunkčnosť tobogánov neprináša vyšší štandard. Nehovoriac o tom, že úpravou jediného bazéna, kde si mohli deti, zatiaľ nie dobrí plavci, zaskákať, sa znemožnila aj táto činnosť. Asi je zámerom vedenia Vadašu urobiť v Štúrove kúpalisko, ktoré veľmi rýchlo dobehne Podhájsku. Svojou klientelou a aj atrakciami. Uvidíme čoho sa dočkáme na budúci rok.

Alex (80.188.204.---) 09.08.2010 12:22

Uvažovali tam na Vadaš přijet na dovolenou, ale po přečtení příspěvků určitě na vadaš a slovensko nepojedeme. Ceny V EUR a tak špatné služby. Je to škoda, kdysi to bylo jiné.

Prihláste sa na odber nových príspevkov z tohoto fóra
Novy prispevok
Meno: 
Email: 
Téma: 
Smileys
...
(loading smileys)
Pred vytvorením novej témy prosím čítajRady a tipy pre používanie fór
Ochrana proti spamu:
Prosím zadajte kód, ktorý vidíte nižšie. Tento prvok je navrhnutý na zastavenie robotov, ktorí sa pokúšajú prispievať automaticky. Ak nedokážete kód prečítať, skúste hádať! V prípade, že zadáte kód nesprávne, bude vytvorený nový obázok a máte ďaľšiu šancu.
CAPTCHA