Termálne kúpalisko Vadaš Thermal Štúrovo

Prihláste sa na odber nových príspevkov z tohoto fóra
rene (213.192.39.---) 22.12.2008 22:23

Opravdu je to tak , zakazano VSTUP do detskeho bazenu rodicum , ktere doprovazeji sve mnalicke v detskem bazenku. Tak pokud se nam utopi urcite priskoci plavcik a urciteje vam zachrani vase deti !!!!!????
ale zadeti neruci tak pak nevim kdo ma za ne rucit ???

Pozor neni to nesmysl , ale HLOUPE narizeni reditele kupaliska thermal VADAS.
Osobne jsem se hadal a hajilsvou malickou ,ktera chtela do vody za ostatnimi detmi.

Hruza, overte si nejdrive zda hloupe narizeni reditel stale plati.

iva (213.160.189.---) 25.06.2010 08:02

Stále to platí, že rodič do detského bázena nemôže. Je to najväčší nezmysel čo tam kedy mali. V Tatralandii je tiež detský bazén. Je tam vstup rodičom dovolený, len majú zákaz si tam sadnúť. Čiže môžu chodiť za deťmi a dávať na ne pozor. V Štúrove je to otras. Deti chodia na šmýkalu a nikto to tam nereguluje. Jedno dieťa padá na druhé a nikomu z vedenia to nevadí. Kedy sa konečne preberú???

jana (178.40.159.---) 15.07.2010 13:19

pridavam sa k rodičom malých detí mi už chodíme niekoľko rokov k vám na kúpalisko ale taký nezmysel že rodič nesmie by ť s dieťaťom v bazéne nemajú nikde. ved aj v tej malej vode treba mať nad dieťaťom dozor a kým pribehne plavčík môže byť zle. Hovorím aj za seba ako dlhoročného plavčíka a u nas môže isť rodič s malým dieťaťom do bazéna ale nesmie si tam ľahať a sadať.a ani na iných kúpaliskach som sa stým nestretla že by som s dieťaťom nemohla do detského bazéna len u vás.

fischkopf (95.103.106.---) 16.08.2010 15:55

ziadni problem s tym nie je.z hygienickych dovodov je to najlepsie.ta voda je taka malinka ze sa tam ziadne dieta neutopí,ked ich rodicia poriadne sleduju.a deticky si sami naucia,aby pri smíkackach davali pozor na seba

Prihláste sa na odber nových príspevkov z tohoto fóra
Novy prispevok
Meno: 
Email: 
Téma: 
Smileys
...
(loading smileys)
Pred vytvorením novej témy prosím čítajRady a tipy pre používanie fór
Ochrana proti spamu:
Prosím zadajte kód, ktorý vidíte nižšie. Tento prvok je navrhnutý na zastavenie robotov, ktorí sa pokúšajú prispievať automaticky. Ak nedokážete kód prečítať, skúste hádať! V prípade, že zadáte kód nesprávne, bude vytvorený nový obázok a máte ďaľšiu šancu.
CAPTCHA