PRODUKTY
Termálne kúpalisko Sládkovičovo:Vincov les
Dada (78.99.59.---)
23.06.2008 14:13
Včera, 22.6. sme sa s rodinkou vybrali 100 km na kúpalisko Vincov les, dorazili sme tam 14.45. Stáli tam dvaja ...starší páni, mestská polícia, bliakali na ľudí, že majú odísť, že je plno, že vraj sa nedá parkovať. Aj napriek tomu, že nejaké autá už kúpalisko opúsťali, nepustili nás dnu. Nebudem to komentovať dalej, prečo začo načo, ale, boli sme znechutení, nepoznali sme nič iné nablízku, tak sme si ponadávali a išli naspäť. Bolo to nepríjemné, arogantné správanie toho ujčeka čo odháňal ľudí s paličkou ako sliepky na dvore, myslím, že toto zákazník nemá zapotrebu, ja osobne to skúšať už nebudem.
monika (85.237.21.---)
02.07.2008 18:46
chcem reagovat na skusenost pani Dady - my sme sa s rodinou vybrali do Sladkovicova pred tyzdnom - od nas je to cca 45 km, teda tiez nie zanedbatelna dialka...Prisli sme tam okolo 10.30 - pristupova cesta bola uplne zapratana autami - asi 45 minut trvalo, kym sme sa vobec dostali dnu. Poctivo sme sa zaradili za ostatnych poctivych a trpezlivo cakali kym sa dostaneme do arealu kupaliska - no vsetkych nas v tom pekelnom teple rozculovali "Tiez navstevnici", ktori nevieme preco v rade stat nemuseli!!! Jednoducho si to sinuli dopredu, nehladiac na to, ze ludia sa len pomalicky posuvali s detmi v autach dopredu...Myslim, ze majitel alebo organizator tohto chaosu to nezvlada a mal by sa zamysliet nad chovanim svojim, alebo svojich ludi, ktorych v uvedenom areali zamestnava. Samozrejme pri odchode sa situacia zopakovala - vsetkych ktori sme odchadzali s kupaliska posielal "ujo" sediaci v strede cesty obklukov na prichodovu, resp.vychodovu cestu ale celebrity - pustal normalne cez hlavny vychod! Cim sa samozrejme opat spomaloval rad poctivo cakajucich aut, ktorych majitelia sa slusne chceli dostat z tohoto nadherneho kupaliska. Velmi radi chodime do Vincovho lesa, a je velka skoda ze takymto pristupom zamestnanci kazia jeho meno...
Peter (78.99.146.---)
04.01.2009 15:13
Služby na nízkej úrovni, v prípade nepriaznivého počasia služby žiadné, všetko pozatvárané. Nedalo sa vôbec najesť. Voda v bazénoch studená, vôbec nedodržaná teplota ako uvádzajú. Termalana voda sa nachádza iba v sedacom a detskom bazene v ostatných je voda s potoka iba ohrievana termalnou vodou a je studená. Skúsenosť s leta 2008
Jitka (85.13.76.---)
11.06.2010 14:42
Potřebovala bych vědět, jestli funguje termální koupaliště Vincov les- Sládkovičovo. Na svých stránkách nemají uvedeno od kdy začíná provoz, jaká je cena /popřípadě i pro důchodce/.Pokud víte, napište. Díky.
robo27 (85.248.129.---)
04.07.2010 21:55
zdravím,dnes sme chceli vyskúšat vincov les ale o 10:45 už bolo všetko plné a hned nás mestská polícia vykázala preč.myslím si že mi stačilo.tak sme sa vrátili do galandie je to tam skvele až na tú cenu.
mne sa tiež nepáčilo značenie kde sa nachádza vincov les.
mne sa tiež nepáčilo značenie kde sa nachádza vincov les.
Kamil (212.81.16.---)
04.07.2010 22:06
zial, minuly rok sa mi stalo presne to co pise robo, po 10h sa tam nedalo dostat, mam to na kupalisko asi 40 km, mozno viac. policia dalsich navstevnikov nepustala...
akjam (89.173.27.---)
04.07.2010 22:36
hmmm som prekvapena reakciami
ja som tam bola tento rok prvykrat, bolo sice chladnejsie, avsak sli sme doobeda (o 10ej sme tam uz tusim boli), tak asi preto nebol problem..
mne chladna voda v tom plaveckom uplne vyhovuje, ale je pravda, ze niektori maju radsej teplejsiu..
tak snad sa to zlepsi
pekne leto
akjam
ja som tam bola tento rok prvykrat, bolo sice chladnejsie, avsak sli sme doobeda (o 10ej sme tam uz tusim boli), tak asi preto nebol problem..
mne chladna voda v tom plaveckom uplne vyhovuje, ale je pravda, ze niektori maju radsej teplejsiu..
tak snad sa to zlepsi
pekne leto
akjam
Kamil (212.81.16.---)
04.07.2010 22:38
takyto problem je hlavne jul-august ked je take super teple pocasie ako dnes...inokedy som sa dostal v pohode...
ave (178.40.169.---)
15.07.2010 18:22
zdravim všetkych
ano je pravda ze s parkovanim su problemy ale si myslim ze aj keby bolo riesenie s parkoviskom v poriadku, je kapacita kupaliska limitovana.. nakolko v nedelu 4.7.2010 presiahol pocet 6000 navstevnikov.. v bazenoch ludia vyslovene stali a obtierali sa o jeden druheho.. zial toto kupalisko je jedine v blizkom okoli ktore ma 5 bazenov a takuto kapacitu..takze nie vzdy je vyhovorka parkovanie...a co sa tyka aut co vas predbiehali a isli smerom dopredu tak podotykam ze za kupaliskom je este sukromne jazerov kde sa chytaju ryby a chodi tak pocetne vela rybarov..
ja si myslim ze kupalisko Vincov Les je z roka na rok krajsie a myslim si ze v blizkej buducnosti aj parkovanie bude vyriesene..
ano je pravda ze s parkovanim su problemy ale si myslim ze aj keby bolo riesenie s parkoviskom v poriadku, je kapacita kupaliska limitovana.. nakolko v nedelu 4.7.2010 presiahol pocet 6000 navstevnikov.. v bazenoch ludia vyslovene stali a obtierali sa o jeden druheho.. zial toto kupalisko je jedine v blizkom okoli ktore ma 5 bazenov a takuto kapacitu..takze nie vzdy je vyhovorka parkovanie...a co sa tyka aut co vas predbiehali a isli smerom dopredu tak podotykam ze za kupaliskom je este sukromne jazerov kde sa chytaju ryby a chodi tak pocetne vela rybarov..
ja si myslim ze kupalisko Vincov Les je z roka na rok krajsie a myslim si ze v blizkej buducnosti aj parkovanie bude vyriesene..