Termálne kúpalisko Rajec:Veronika

Prihláste sa na odber nových príspevkov z tohoto fóra
Barbora (85.237.27.---) 09.08.2009 18:44

Som mimoriadne spokojná! Voda by síce mohla byť o trošku teplejšia a lepšie vyznečenie, najmä dámskych šatni. Vstupné je na dnešné ceny primerané, personál ochotný. Šatne,toalety,sprchy v poriadku. Tobogáň je vinikajúci. Oddýchla som si tam a aj som sa zabavila.

mamina (84.47.106.---) 18.07.2010 10:54

spokojnost bola aj na nasej strane ale tiez mam vyhrady k oznaceniu bazenov nikde ziadna tabula ktory je detsky ani hlbka.Vstupne si myslim ze je v poriadku je to velky areal a urcite nieco stoji ho udrziavat. Vyhradu mam akurat k restauracii co sa tyka kapacity.Kupalisko ma kapacitu 4000 miest a v jedalni je miesta pre 50 ludi to je dost malo na taky velky areal a hlavne ked je pocas prevadzky zatvorene na 2 hodiny!!! ano je tam aj dalsia stravovacia cast ale tam tiez nie je toho sedenia vela.inak pekne prostredie cisto a miesta dost..deti sa zabavili my oddychli

Prihláste sa na odber nových príspevkov z tohoto fóra
Novy prispevok
Meno: 
Email: 
Téma: 
Smileys
...
(loading smileys)
Pred vytvorením novej témy prosím čítajRady a tipy pre používanie fór
Ochrana proti spamu:
Prosím zadajte kód, ktorý vidíte nižšie. Tento prvok je navrhnutý na zastavenie robotov, ktorí sa pokúšajú prispievať automaticky. Ak nedokážete kód prečítať, skúste hádať! V prípade, že zadáte kód nesprávne, bude vytvorený nový obázok a máte ďaľšiu šancu.
CAPTCHA