PRODUKTY
Termálne kúpalisko Podhájska
Aja (213.194.220.---)
21.07.2010 12:57
TAk skutečně nevím, milí diskutující, zda tohle forum není jen, aby se vrk nažral a koza zůstala celá. Čte vůbec někdo z vedení termálu v Podhájské tyhlety náměty k zlepšení? Domnívám se, že převážná část diskutujících tu píše proto, aby se udělala náprava a aby se zde mohli rádi vracet. A TEN PŘÍSTUP k těm postiženým lidem je do nebe volající. KDO Z VÁS VIDĚL JAK SVÉHO 20 LETÉHO KAMARÁDA Z VODY VYTAHOVAL A NESL NA RUKOU STEJNĚ STARÝ KLUČÍK, KDYŽ ZAČALO PRŠET A PAK HO DÁVAL DO VOZÍKU SI UDĚLAL O VEDENÍ LÁZNÍ SVŮJ NÁZOR. V ten okamžik mě napadlo, chtělo by to uveřejnit v TV a on by se našel i způsob...
Milan (85.132.162.---)
31.08.2010 17:11
.....tak nevím,výše uvedený příspěvek návštěvníka termálů mne vyvedl z míry,jezdím na Podhájskou do termálů 3 roky,ale uvedenou pomluvu si termály ani personál nezaslouží.Každý tam jde s nějakým
zdrav.problémem a na vlastní ryziko,je každý seznámen poutači
co ho čeká.
Já musím tomu autoru oponovat,jsem také postižený,ale takto bych
se neshodil a nenapsal takový nesmysl.
Já jsem zatím spokojen se službami,jedinou nevýhodou je hodně lidí v bazénech,ale to svědčí o velkém zájmu o termály Podhájská.
Milan z Moravy!
zdrav.problémem a na vlastní ryziko,je každý seznámen poutači
co ho čeká.
Já musím tomu autoru oponovat,jsem také postižený,ale takto bych
se neshodil a nenapsal takový nesmysl.
Já jsem zatím spokojen se službami,jedinou nevýhodou je hodně lidí v bazénech,ale to svědčí o velkém zájmu o termály Podhájská.
Milan z Moravy!