Termálne kúpalisko Podhájska

Prihláste sa na odber nových príspevkov z tohoto fóra
alba (213.194.220.---) 14.04.2010 06:48

V Podhajské se mi velice nelíbí, že zdravotně postihnutí občané nemají možnost dostat se do bazénu pomocí zdvihu, či jiné pomůcky pro ně umožňující jim lepší přístup do bazénu.
VSTUPNÉ SE OD NICH VYBERE, A L E když se mají dostat do bazénu, tak vždy to záleží na pevných rukou rodinných příslušníků, s tím, že si musí nejdříve vyprosit místo pro uvolnění k sezení.
A PAK SE MUSÍ JEN MODLIT, ABY NĚKOMU Z NICH NEUKLOUZLA NOHA A NEZKONČILI PÁDEM. O bezbariérovosti na tomto koupališti nemůže být ani řeč!!! A to je Slovensko v EU !

Vladimir Sovic (192.108.125.---) 04.05.2010 15:08

Mozem hovorit za seba ako osobu aj ako majitela ubytovacieho zariadenia. Ja osobne navtevujem kupalisko mimo sezony a vzdy mi pomoze sa kvalitne vyrelaxovat z mojich pracovnych stresov. Tak isto ubytovavam uz asi 10 rokov navstevnikov http://podhajska.sovic.net a velka vecsina ludi je velmi spokojny a mnohi sa sem vracaju aj dalsie roky.

Mikulec Vlado (78.98.70.---) 18.07.2010 21:56

CHcem reagovať na kúpalisko podhajska tak ísto som telesne postihnutý
a chodím o dvoch francúzkích barliach stím prvím prispevkom čo som čítal môžem len súhlasiť a to čo píše ten stažovatel je pravda já som tam na totpo kúpalisko , chodil dlhé roky a ako uviedol stažovateľ
predom nou nič sa neudialo pre zdravotne postihnutých videl som na
kúpalisku a pri bazenoch veľmi tažké a trasajúce pády a to zdravích ludí a potom som sa dopočul že si zlomil nohu roku alebo dokonca bedroví kľb na nohe alebo , otras mozgu a rozbite hlavy tak že pre bezpečnosť zdravotne postihnutých ludí sa nerobí nič a ešte by som chcel reagovať na vstupne pre ZTP / S je veľmi drahé a sú to nekrestaské sumy aj ked je to zo zlavov pamätám sa za komunistov vstupne pre ZTP osobu aj zo sprievocom boli oveľa lacnejšie a to je to naše socialné citenie zo zdravotne postihnutími ludmi kestaské slovensko alebo demokratické slovensko pítám sa ti to nevidíš vlado
Mikulec .

Nečasová (85.71.19.---) 19.07.2010 18:24

Vážený pane V.Mikulec, přečetla jsem si Váš příspěvek a musím na něj reagovat,na to, že se v lázních Podhajská nic nedělá pro bezpečnost návštěvníků. Prosím přečtěte si můj příspěvek -Rekonstrukce sedacího bazénu a úrazy.V den otevření bazénu po rekonstrukci se zde stalo osm úrazů a myslím,že takový počet úrazů v jeden den není normální,a že tyto úrazy byly zapříčiněny špatným povrchem okolo bazénu. Podhajskou jsme navštívili i letos, to je jeden rok po mém úrazu a uviděli jsme,že povrch okolo nejteplejšího sedacího bazénu je zdrsněný, což znamenalo, že to asi v době otevření po rekonstrukci nebylo v pořádku pro bezpečnost návštěvníků a zdrsnění povrchu bylo minimum co mohli udělat pro bezpečnost.Nikdy jsem v životě žádný úraz neměla, jinak jsem úplně zdravá a velmi pohyblivá a tento úraz, který se mi stal v Podhajské, byl pro mně velmi velkou životní zkušeností a dnes bych reagovala vůči vedení lázní jinak, t.j., že bych žádala odškodnění úrazu pro zanedbání bezpečnosti. Prosím odepište mi na můj e-mail necasova@seznam.cz a určitě si přečtěte můj příspěvek na Fórum Podhajská. S pozdravem Nečasová

Prihláste sa na odber nových príspevkov z tohoto fóra
Novy prispevok
Meno: 
Email: 
Téma: 
Smileys
...
(loading smileys)
Pred vytvorením novej témy prosím čítajRady a tipy pre používanie fór
Ochrana proti spamu:
Prosím zadajte kód, ktorý vidíte nižšie. Tento prvok je navrhnutý na zastavenie robotov, ktorí sa pokúšajú prispievať automaticky. Ak nedokážete kód prečítať, skúste hádať! V prípade, že zadáte kód nesprávne, bude vytvorený nový obázok a máte ďaľšiu šancu.
CAPTCHA