PRODUKTY
Termálne kúpalisko Podhájska

Prihláste sa na odber nových príspevkov z tohoto fóra
janka (90.176.191.---) 09.08.2009 10:30

Do Podhajské jezdím již několik let (voda mi pomáhá), ale začíná mi vadit, že stále přibývá lidí, aniž by se zvedl počet sedátek v bazénech. Sedět na bobku doopravdy není to pravé ořechové. Je škoda, že se zlepšují pouze služby.

Katuš (62.152.232.---) 10.08.2009 11:28

Toto leto som bola po prvý krát v Podhajskej a bola som nespokojná. Ráno sme čakali na lístok 20 minút, bazény boli primerane obsadené na toto letné obdobie. od detí až po staršie vekové skupiny všetci spolu. Nenašli sme bazén vyhradení len pre deti.
Nebola som spokojná.

Pozn. redakcie: Príspevok bol upravený redakciou, nakoľko nespĺňal pravidlá našich diskusných fór.

Upravené 2 krát. Naposledy upravil radoslav.oleksak (12.08.2009 19:59)

Lenka (195.80.172.---) 12.08.2009 08:14

Musim reagovat na prispevok Katus. Nie je pravda ze tam nie su bazeny pre deti. Su hned dva. Jeden je vyslovene pre deti do 6r. Plavcici chodili a pravidelne kontrolovali a hnali odtial dokonca aj deti, ktore mali viac ako 6r. Tento bazen je blizko toboganu, nevyhoda je ze sa mi zdalo, ze je tam dost stuuudena voda. Druhy je vzadu pri novom sedacom bazene a ma teplotu vody 30°C. Ked to celkovo zhodnotim boli sme tam 3 dni. Na listky sa rano fakt dlho caka. Tiez je neprijemne ze detske pernamentky davaju len na 6 dni a dospelacke na 7. Co sa tym sleduje??? netusim, ale mali sme potom problem, pernamentky sme dostali a nevsimli sme si to. Pri vstupe na pernamentku sa potom tak dlho necaka, ale ta pre malu uz neplatila-to ako potom si mam vystat rad a samozrejme uz potom nenajst dobre miesto na ulozenie deky, lehatko???? My sme presli, samozrejme ze nas dzubali ze pre dieta nam neplati, listok sme dokupili, ale nemienila som pre to stat 30 min. v rade. Tiez sa mi nepaci, ze ak clovek pride na pol dna - popoludni musi si zaplatit cely den. Tak sme prisli 1. den o 14-tej o 15,30 zacalo prsat a prsalo asi hodinu, potom prestalo a zopakovalo sa to este raz, vacsina ludi odisla. Vlastne sme s toho dna nic nemali a zaplatili cely den. Mohli by pouvazovat o nejakej zlave napr. po 15-tej hodine ako je bezne na inych kupaliskach. Navstevnost je tam strasne vysoka a najst dobre miesto je problem ak nepridete rano medzi prvymi, o lehatku ani nehovorim. Co sa mi pacilo bola ponuka v bufetoch, obedne menu od vymyslu sveta za rozumne ceny a beru gastro listky co ma tiez svoje plus.

Čadská Eva (195.113.79.---) 13.04.2010 15:24

Velká spokojenost.Ráda vždy zaplatím vstup,když je vidět že se dávají ty peníze do koupaliště i když je to na náš úkor dovolenkářů.Každý rok se těším jak pokračují i stavební práce.

Lena (213.194.220.---) 12.05.2010 09:36

Podhajská před 10 lety - super! Před 5ti lety se dalo ještě i plavat v plaveckých bazénech. Minulý rok - mraveniště, opravdu děs a běs, o víkendu je to tragedie. Teď se staví další budova, která ubrala místo na ležení. Už teď bych to nazvala místo koupaliště, pouze rochniště. Voda je skvělá, ale neúměrné množství lidí na bazény. Není kde sedět, tak lidé sedí na přístupovém schodišti,než se tam někdo zláme. Už to není ono, je tam hodně cítit stres a nervozitu lidí - kdo dřív urve místo k sezení...

Prihláste sa na odber nových príspevkov z tohoto fóra
Novy prispevok
Meno: 
Email: 
Téma: 
Smileys
...
(loading smileys)
Pred vytvorením novej témy prosím čítajRady a tipy pre používanie fór
Overovací kód:
Ak nedokážete kód prečítať, skúste hádať! V prípade, že zadáte kód nesprávne, bude vytvorený nový obázok a máte ďaľšiu šancu.
CAPTCHA