Termálne kúpalisko Horné Saliby

Prihláste sa na odber nových príspevkov z tohoto fóra
Bruno (89.173.141.---) 16.08.2009 01:07

Navštívili sme s rodinkou kúpalisko Horné Saliby. Myslím si, že tam viac už nezavítame. Aby sme si užili ako štvorčlenná rodina za rozumné vstupné príjemné popoludnie, si určite nabudúce vyberieme iné kúpalisko. Služby slabé, personál neochotný, slabé značenie samotného kúpaliska, nedostatok bazénov, katastrofálne WC pre návštevníkov iba vonkajších bazénov (smrad a špina, bez toal.papiera). Navyše atrakcia - tobogán (vek radšej ani neodhadujem) "samozrejme" spoplatnený. Vyberte si v okolí radšej Galandiu v Galante. Síce dáte o pár euro viac, ale kvalita a prístup sú neporovnateľné.

Branislav Striz

Upravené 1 krát. Naposledy upravil radoslav.oleksak (25.08.2009 10:08)

andi (92.52.32.---) 18.08.2009 00:00

ked som čítala príspevok nechcela som tam ísť ale zvíťazila zvedavosť.Je fakt že sme to našli pomocou ľudí,tobogan nefungoval,v jednom bufete sme dlho čakali na pivo ale WC boli v pohode ale celkový dojem nebol až taký zlý.Pekné veľké čisté prostredie pre mna to bola skratka pohoda.

papajo.max (213.151.217.---) 22.11.2009 11:50

K príspevku Bruna sa tiež pridávam v tom istom zmysle t.j. negatívnom ! Pochádzam z okolia a chodim tam aj z rodinou skoro kazdy rok väčšinou na Diakovskú stranu , na ktorú sme už zviknutý od detstva chodit . Od čias ked sa prevádzkovatelia nevedeli dohodnut a rozdelili sa úroven celého kompelxu išiel vodou dole a to prízvukujem ,ze rapídne.Pritom sa od Salibskej strany na zaciatku ocakávalo viac ako od Diakovskej.Pri investíciách latku chceli dat Salibania mimoriadne vysoko aby sa ani náhodou Diakovce nechytali na ich sluzby a vybavenie ich strany.Lenže opak sa stava skutočnostou ! Darmo vybudovaný komplex kritej plavárne a relaxačných sluzieb , ked im samotné detaily úsli , a to prizvukujem tiež verejné WC ,ktoré za cias komunizmu mali vzhladom na dobu min.2 x vyysiu úroveň , tiež kapacitne 1 vonkajsi bazén nedokáze komfortne zabezpecit pohodlie -a to uz kludne zabudnite ze si tam zaplavate. Stravovacie sluzby : pri bazéne 1 stánok - ponuka by sa dala z roku na rok si myslim obohacovat - celkové hodnotenie : nič moc pozn.: nezabudnite si doma chladiace kufre a poriadne si ich aj vyzbrojte :O)Zevraj tá reštika je celkom na úrovni - nehodnotim ,lebo som tam nebol.
Cena : ???? nechápem zaco si pýtaju tolko za vstupné ked samotné sluzby nie sú adekvátne dnešným štandardom .
Odporucanie re Vás Všetkých : Sú v okolí aj omnoho lepsie kúpaliská s vyysiou úrovnou poskytovaných sluzieb,samozrejme aj cenou.
Odporučenie pre prevádzkovatela : Vážený Vy ked ste sa uz k samotnému deleniu kupaliska a areálu dopracovali za babku , tak sa uz konecne po x rokoch sa schopte a dajte do poriadku vytknuté nedostatky a dajte si natom zálezat do buducna , je to Vašou psou povinnostou , ked nechcete aby za pár rokov na okrajoch bazéna vrany nevysedávali !!!!

Nespokojný rekreant

jan (87.244.231.---) 01.01.2010 11:27

Chodievam sa k Vám kupať do Horných Salib a som veľmi spokojný i s celou rodinou . M yslim si že mnohe mesta ako su Pieštany sa môžu hombiť Ved taká mala dedinka je na pýchu čo dokázala . Pochadzam z Hlohovca a veľmi rád k Vám chodievam i detmi . Prajem Vám krásny Nový rok s pozdravom Ján z Hlohovca . PS. I dnes sa k Vám chystáme a moc sa tešime .

jaroslav (84.245.95.---) 01.01.2010 12:59

s termalnym som spokojny akurat co mi nevyhovuje je vystupovanie z auta pri vstupe do arealu a platit parkovne ved neviem preco to nezarataju do ceny listka na kupanie

marta (81.89.53.---) 19.07.2010 09:18

Minulý týždeň vo štvrtok som bola na termálnom kúpalisku Horné Saliby a užila som si naozaj pokoj a pohodu. Bolo 32 stupňov a bola som veľmi milo prekvapená, pretože kúpalisko nebolo preľudnené, bazény čisté, skrátka užila som si. Len mám jednu pripomienku, nie je dobré značenie na komunikácii, viackrát som sa musela spýtať, kde vlastne kúpalisko je. Je to aj na škodu, čo sa týka návštevnosti. Želám príjemné dni plné slnka a veľa spokojných návštevníkov.

tina (213.215.123.---) 27.07.2010 11:48

bola som na tomto kúpalisku viac krát rok po roku, nič sa nezlepšuje, tobogán naozaj v hroznom stave, na parkovisku mi vykradli auto, keď sme sa chceli najesť odstáli sme rad 32 minút a nakoniec nám dali len jedlo a pre nápoje sa máme postaviť do druhého radu, toalety upchaté, upratovačka hrešila a vykrikovala že to čistiť nebude. Plávať sa nedalo vôbec. Keď tak radšej Diakovce, menej ľudí, viac bufetov, väčší výber jedál a čisté wc.

Prihláste sa na odber nových príspevkov z tohoto fóra
Novy prispevok
Meno: 
Email: 
Téma: 
Smileys
...
(loading smileys)
Pred vytvorením novej témy prosím čítajRady a tipy pre používanie fór
Ochrana proti spamu:
Prosím zadajte kód, ktorý vidíte nižšie. Tento prvok je navrhnutý na zastavenie robotov, ktorí sa pokúšajú prispievať automaticky. Ak nedokážete kód prečítať, skúste hádať! V prípade, že zadáte kód nesprávne, bude vytvorený nový obázok a máte ďaľšiu šancu.
CAPTCHA