PRODUKTY
Aquapark Thermalpark Bešeňová
moog (195.91.80.---)
29.07.2007 10:03
absolvovali sme tyzdenny pobyt v Termal Parku Besenova aj s ubytovanim. Hotelove parkovisko, ktore ma sluzit hotelovym hostom, bolo obsadene niekym inym a nam bolo povedane ,, niekde si najdite miesto,,. Reklama zo strany prevadzkovatela vsade uvadza 3 hviezdickovy hotel s pripojenim na internet. Bez toho aby nas vopred na to upozornili, ubytovali nas do akejsi starej casti hoteloveho komplexu s minimom sluzieb a internetu, pricom som potreboval pracovat, preto som vyberal hotel s pripojenim na net,ako vsade oni uvadzaju. Na viacerych strankach uvadzaju cas ubytovania o 12.00 hod. Nas sa im podarilo ubytovat o 2 a pol hod. oneskorene. Dalej uvadzaju cas prevadzky bazenoveho komplexu 9.00 - 21.00 hod. Uz 20.15 nas plavcici pomaly vytláčali von a vypli vsetky svetla a whirpooly. Ak sme sa konecne po hodine dostali na rad,tak sme si omocili nohy a išli von. Keď sme to podali ako upozornenie pre vylepsenie sluzieb, nikto z vedenia sa nám k tomu nevyjadril.
A ceny? Jednoducho...na Slovensku dovolenku naposledy. Za tie iste peniaze absolvujem dovolenku na spickovych letoviskach s vynikyjucimi sluzbami.
Upravené 1 krát. Naposledy upravil radoslav.oleksak (15.06.2009 14:18)
A ceny? Jednoducho...na Slovensku dovolenku naposledy. Za tie iste peniaze absolvujem dovolenku na spickovych letoviskach s vynikyjucimi sluzbami.
Upravené 1 krát. Naposledy upravil radoslav.oleksak (15.06.2009 14:18)
stano (88.212.20.---)
07.01.2008 15:24
Sveta pravda, mám rovnaké skúsenosti z aqua city POPRAD ked som mal nejakú sťažnosť, nereagovali. V šatniach ma obrali o 23000sk (10000sk a 2mobily). na slovensku dovolenka nikdy ako pise kolega. za tie nekrestanske peniaze si uzijem radsej v inej krajine s celkom inym pristupom personalu
Upravené 1 krát. Naposledy upravil radoslav.oleksak (15.06.2009 14:22)
Upravené 1 krát. Naposledy upravil radoslav.oleksak (15.06.2009 14:22)
Katka (87.244.194.---)
21.06.2008 11:58
Mne sa nahodou v Besenovej pacilo. A ani tie ceny sa mi nezdaju take prehnane.. Snad v tych bufetoch, ale nik tam cloveka nenuti kupovat si jest, takze v pohode. A je tam pekne cisto, najma na wc ci v sprchach. Za celkom prijatelne vstupne sme si uzili krasny slnecny den a zrelaxovali v prijemnej tepluckej a liecivej vode. ODPORUCAM!!!

sampi (81.88.140.---)
01.07.2008 21:12
V Besenovej relax je celkom good no sluzby su tam ubohe. Na vstupe mi dali chip na ruku aby mi mohli skontrolovat dobu pobytu ,ci nim otvorit skrinku ,alebo potom nim doplatit nieco pri odchode. No xel som si tym chipom zaplatit v bufete colu a predavacka ma odfajcila, ze xe prachy. Tak som ako puk musel ist do satne a vyhrabat penazenku , v bufete zaplatit a znovu ist do satne. No hroza. Vsade inde , kde funguje tento chipovy system sa da platit aj v bufetoch /napr. Vyhne, Turc.Teplice/ no tu v Besenevej v tomto smere vladne asi doba ladova .
miro (84.245.80.---)
11.07.2008 12:39
Nesrandujte,ze je tam tak zle,ja som sa tam s detmi chcel vybrat,ale uz mam chrobaka v hlave....
Katka (87.244.194.---)
21.07.2008 09:27
Miro, kľudne sa tam s deťmi vyber je tam super.. Mali by sme si konečne začať vážiť to, že tu na Slovensku niečo také máme a nekydať na to zbytočne.. Keby som nebývala dosť ďaleko od Bešeňovej, som tam každý víkend..

Katka (87.244.194.---)
21.07.2008 09:30
a chrobáka z hlavy vyhoď.. KĽUDNE..
:) (78.98.96.---)
12.12.2008 11:50
ach boze, ty si vsade, za ten cas co si stravil na nete nadavanim na slovenske aquaparky si uz mohol zarobit tych tvojich vraj 23000 a zit si spokojne svoj zivot a vyliecit sa z tych problemov..
Jano RK (78.98.8.---)
26.12.2008 22:11
Treba sa na to pozerat z ineho uhla pohladu...ked som bol maly chodili sme do Besenovej na tzv. zablatene jamy...teraz je tam aquapark svetovej urovne, bol som v podobnom aquaparku v USA, no mal som pocit, ze ziju len z toho co kedysi v minulosti vybudovali, tu je to z roka na rok lepsie...Liptov ma obrovsky potencial, do Besenovej kedykolvek
sajmon (91.127.45.---)
29.01.2009 19:39
A nezda sa vam 30 € za jeden den a osobu na slovenko dost ? kde vacsina zaraba 300€ mesacne ?
andrej (195.91.79.---)
16.08.2009 11:50
ja mam uplne inu skusenost casto chodim na bazen do aquaparkov a wellnes zariadeni casto som sa stretal s reklamou na besenovu a bol som tam aj pred tym. boli tam iba tri bazeny a jeden hotel. moja skusenost po mojej poslednej navsteve (asi pred pol rokom) bola velmi negativna neprijemny personal, vysoke ceny. vsetko je tam akesi rozhadzane. jednoducho viackrat tam uz nevkrocim. nebudem odhovarat nikoho od navstevy besenovej nech si to kazdy vyskusa na vlastnej kozi ale u mna ma 5-.
pekny den vsetkym
ANDREJ MITERA
Upravené 1 krát. Naposledy upravil radoslav.oleksak (26.08.2009 09:30)
pekny den vsetkym
ANDREJ MITERA
Upravené 1 krát. Naposledy upravil radoslav.oleksak (26.08.2009 09:30)
Macka (195.245.233.---)
10.09.2009 12:55
Ja som sa vrátila z Bešeňovej asi pred týždňom a môžem len odporúčať.
))
))
geegee (188.123.104.---)
20.11.2009 14:38
Do Besenovej chodievame aj s detmi pravidelne,kedze to mame na skok. Vzdy sme sa tam citili vyborne, deti sa vyblaznili, nikdy nechytili ziadnu plesen, alebo nieco podobne...ja si myslim, ze je to dobry ciel pre ludi ktori hladaju aktivny oddych. A k cenam restauracnych sluzieb - v apartmanoch su kuchynky, da sa nieco pripravit aj tam a v dedine su pizzerie, penizony, takze sa da vybrat aj tam a za menej penazi ako v areali Termalparku :-)
Janci (78.98.88.---)
21.03.2010 20:08
Zdravim vsetkych,ja som bol pred rokom v lete na susednom hotely pri ceste nie v arealy.Denne sme chodili do aqaparku a bolo to super až na tie ceny ale pre deti upna bomba ale aj dospely dobre zrelaxuju mne to pomohlo na klby.Ked pojdem nabuduce s rodinkou tak sa ubytujem určite v arealy aqaparku,je to pohodlnejšie.Inak možem len odporučit,budete 100% spokojny,inak by tam nechodilo tolko cudzincov(taliani,maderi,nemci,rusi,poliaci,češi...
erika (84.16.63.---)
04.04.2010 18:49
dnes sme boli v bešenovej a bola to totalna hrôza, fungovali len tie
stare bazeny a nove nerezove s mineralnou vodou boli odstavene a ešte stale nevyčistene, lehatok bolo malo, plavčíci drzí
a ked som sa pýtala, prečo nefunguju nove bazény p. Drzá pri pokladni
mi povedala, že čo by som chcela, ved je ešte zima. Ale minulý rok na
veľkú noc boli tieto bazény už v prevádzke, tak asi zabudli v bešenovej pozrieť do kalendara. masažne trysky ktoré predtým fungovali
tak teraz ich zapli asi 3 krat za 3 hodiny. Dakujem pekne za taký pobyt, neodporúčam návštevu Bešeňovej!!!!!!!!!!!!!!
stare bazeny a nove nerezove s mineralnou vodou boli odstavene a ešte stale nevyčistene, lehatok bolo malo, plavčíci drzí
a ked som sa pýtala, prečo nefunguju nove bazény p. Drzá pri pokladni
mi povedala, že čo by som chcela, ved je ešte zima. Ale minulý rok na
veľkú noc boli tieto bazény už v prevádzke, tak asi zabudli v bešenovej pozrieť do kalendara. masažne trysky ktoré predtým fungovali
tak teraz ich zapli asi 3 krat za 3 hodiny. Dakujem pekne za taký pobyt, neodporúčam návštevu Bešeňovej!!!!!!!!!!!!!!
Jan Panec (195.168.209.---)
06.04.2010 14:49
Dobry den, ja som robil pred nejakym casom v Besenovej plavcika a tak sa vyjadrim na kvalitu ci nekvalitu tohoto zariadenia.
Besenova ako aj ine aquaparky bohuzial setria co sa prejavuje na kvalite poskytovanych sluzieb.
Ale nemyslim si, ze sa to tyka len Besenovej, podla mna aj inych zariadeni. Samozrejme navstevnici chcu mat sluzby, ktore si zaplatia ale to bude asi vecny kamen urazu. Ono je to tak s teplotou vody, masaznymi triskami a podobne ze niekedy to funguje na 100% inokedy je to slabe a preto je dolezite ci vychytite ten spravny den.
Co sa personalu tyka mate pravdu nie je to bohvie co, ale ludia tam pracujuci su dost demotivovany od mzdy az po ......a to rozpisovat uz nebudem, ale chapem zasa to nie je problem Vas ale vedenia aby si spravio poriadok.
No a plavcici?? aj taky, aj onaky ako vsade, ale fakt je jeden, co sa kvalifikacie tyka isto na dobrej urovni pokial nehovorime o brigadnikoch ktory cez leto vypomahaju.
Z mojej strany vsetko, paa
Besenova ako aj ine aquaparky bohuzial setria co sa prejavuje na kvalite poskytovanych sluzieb.
Ale nemyslim si, ze sa to tyka len Besenovej, podla mna aj inych zariadeni. Samozrejme navstevnici chcu mat sluzby, ktore si zaplatia ale to bude asi vecny kamen urazu. Ono je to tak s teplotou vody, masaznymi triskami a podobne ze niekedy to funguje na 100% inokedy je to slabe a preto je dolezite ci vychytite ten spravny den.
Co sa personalu tyka mate pravdu nie je to bohvie co, ale ludia tam pracujuci su dost demotivovany od mzdy az po ......a to rozpisovat uz nebudem, ale chapem zasa to nie je problem Vas ale vedenia aby si spravio poriadok.
No a plavcici?? aj taky, aj onaky ako vsade, ale fakt je jeden, co sa kvalifikacie tyka isto na dobrej urovni pokial nehovorime o brigadnikoch ktory cez leto vypomahaju.
Z mojej strany vsetko, paa
Matej (178.41.50.---)
17.06.2010 09:17
pracujem v besenovej ako plavcik. Tento cipovy system platenia je u nas trocha odlisny, platit chipom je mozne avsak iba v pripade ze si nan nabijete kredit uz pri vstupe
lubka (213.215.67.---)
07.08.2010 21:18
ja teda neviem čo sa komu nemôže nepáčiť na tomto super kúpalisku, ale mi tu ideme už zajtra po tretí krát aj s našimi dvoma deťmi a myslím si že tam je super. Je pravda že to je trochu drachšie ako inde, ale je tam čisto a super prostredie. ja doporučujem a keď sa bude dať tak ideme aj nabudúci rok. a to po štvrtý krát.