PRODUKTY
BA:Matador
kde ma petrzalka pekne kupalisko ???????? neviem ho najst lebo matadorka to urcite neni. 

@adelka
Aktuálna stránka: 2 z 2
Monika (85.216.217.---)
11.08.2010 20:00
Je pravda, ze je matadorka otvorena, bola som tam dnes, no ziadne nove bazeny ani rekonstrukcia nehrozila. Na Matadorke sa zastavil cas na 10 rokov, absolutne NIC sa tam nezmenilo, neopravilo, nezmodernilo. Kachlicky stale stare, skarede, rozbite. Drevene sedacky tie iste, majitelia ani len kybel farby nekupili, nic tam nie je nanovo natrete.A voda samozejme 23 stupnov.Ziadne vyhrievanie. No proste tak ako som tam bola pred 10 rokmi,tak isto to tam vyzera aj dnes.
NENECHAJTE SA OKLAMAT CLANKAMI O NOVOM KUPALISKU S NOVYMI KACHLICKAMI!! Vsetko je stare, ani jedna vec nie je nanovo natreta alebo opravena.
NENECHAJTE SA OKLAMAT CLANKAMI O NOVOM KUPALISKU S NOVYMI KACHLICKAMI!! Vsetko je stare, ani jedna vec nie je nanovo natreta alebo opravena.
Martin (91.191.89.---)
12.08.2010 16:20
Neviem kde si bola ale na matadorke na 150% natreli maly bazen a na velkom kupili nove kachlicky.
Monika (85.216.217.---)
15.08.2010 19:11
pekne si to napisal, kupili nove kachlicky, ale nevymenili za stare :-D mozno vymenili spodok bazena, ale to mi je uprimne jedno, pretozte mi stacil pohlad na tie rozbite, stare kachlicky a odtoky co su na vonkajsiom okraja bazena-tie casti s ktorymi sa dostavame do kontaktu s telom....majitelia (mozno si jeden z nich) si dali iba pekne zaplatit reklamu v novom case akou uzasnou kompletnou rekonsturkciou presla matadorka
Lubo (89.173.72.---)
16.08.2010 20:26
Aj stranka nejaka už je www.kupaliskomatador.sk
Adelka (78.98.139.---)
12.06.2011 09:50
Nemaju oúravene vsetko... cele dni tam pracuju robotnici aby to tam dali dokopy a jeden bazen uz napusteny je len este nieje dokoncena fasada... nebojte sa budete mat za mesiac pekne kupalisko...

ivana (95.131.132.---)
22.06.2011 10:37
Pozeram na Matadorku z okna kazdy den, ale uz tam nic neopravuju, velky bazen je zrekonstrukovany, aj tribuna, ale s malymi sa nic nedeje. Navyse tam kazdy den plavaju vodni polisti, alebo nejaki typkovia, ale pre verejnost stale neotvaraju :-(
hannah (78.98.85.---)
23.08.2011 11:51
Uz sa nestazujte, uz je po vsetkom a stalo za to. Dakujeme vas za skveli den.
+
+
pandulka (84.245.71.---)
24.08.2011 20:35
fuuuuuuuuuuuuuuuuuj !!!!!!!!!!!!!!!
Vcera som bola po takych 15 rokoch na matadorke s mojim malyn syncekom cosi pod 2 roky ma a teda zdesena som bola.
Bazen pre babatka zosupany, spinavy, okrem listov tam plavali leukoplasti, vreckovka atd... no nadhera.
Tak sme ho dali plavkat do detskeho, tam voda slusnejsia ale obyte schodiky ako keby sa tam vlastne za 15 rokov nic nezmenilo ak nie aj viacej.
Urcite neodporucujem rodinam s detmi ... Do velkeho bazenu som nestihla ist ale ten jediny vyzeral ze stal zato ale za to vstupne 3.50 E urcite nie !!!!!
totaaalne sklamanie !!!!!!!!!!!!!!!!!
(
Vcera som bola po takych 15 rokoch na matadorke s mojim malyn syncekom cosi pod 2 roky ma a teda zdesena som bola.
Bazen pre babatka zosupany, spinavy, okrem listov tam plavali leukoplasti, vreckovka atd... no nadhera.
Tak sme ho dali plavkat do detskeho, tam voda slusnejsia ale obyte schodiky ako keby sa tam vlastne za 15 rokov nic nezmenilo ak nie aj viacej.
Urcite neodporucujem rodinam s detmi ... Do velkeho bazenu som nestihla ist ale ten jediny vyzeral ze stal zato ale za to vstupne 3.50 E urcite nie !!!!!
totaaalne sklamanie !!!!!!!!!!!!!!!!!
(
pandulka (84.245.71.---)
24.08.2011 20:37
kde ma petrzalka pekne kupalisko ???????? neviem ho najst lebo matadorka to urcite neni. 

@adelka
Eleonora (195.49.190.---)
26.08.2011 10:06
Včera som bola na Matadorke a veľmi som bola sklamaná.Vo veĺkom bazénebo bola zakalená voda a znečistená, plávali vo vode aj predmety tam nepatriace a voda zapáchala od chlóru. Na Matadorku chorím už 20 rokov, ale takto špinavej vode som sa ešte nekúpala. Je smútné , že len cena vstupenky vstúpa na hodnote ale kvalita služieb zaostáva. Keby bola včera prišla hygienická kontrola na Matadorku som presvedčená, že vo veľkom bazéne by bola voda zdravotne závadná.
Norika
Norika
Aktuálna stránka: 2 z 2